- 28,409
- 17,317
- 113
Ufak ufak takiliyorum dost bizim ki bir aşk hikayesihocam senden naber nasıl gidiyor son gördüğümde 5k mesajın vardı naptın sen hocam
Ufak ufak takiliyorum dost bizim ki bir aşk hikayesihocam senden naber nasıl gidiyor son gördüğümde 5k mesajın vardı naptın sen hocam
hocam eski takım arkadaşın ferdiden haber var mıUfak ufak takiliyorum dost bizim ki bir aşk hikayesi
En son 1 günlüğüne 100 lira isteyip 10 gün sonra vermisti ondan beri görmüyorumhocam eski takım arkadaşın ferdiden haber var mı
ulan beEn son 1 günlüğüne 100 lira isteyip 10 gün sonra vermisti ondan beri görmüyorum
Bol sans gaddarGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
Sıkıntılar olunca insan kendini yiyip bitiriyor sağlıklı düşünmeyip nerde saçma sapan şey ampır umpur iş var yapıyor malesef kankaÖdedik de ne sen sor ne ben anlatayım nasıl ödediğimi
Çok doğru demişsin askerTotem olsun diye paylaşamaz mi belki ugursuzlugunu kırmak istiyor adam ne alaka yani şimdi bu düşünce
BasardıÇok doğru demişsin asker
Altıncı kişi olarak listeye adını ekledik
Çok doğru demişsin asker
Altıncı kişi olarak listeye adını ekledik
Ben Metin için uğraşıyorum sabahın köründen beri rol takip ediyor henüz kazanamadıBasardı
Olur bazen öyle hep kazanacan diye bişey yokBen Metin için uğraşıyorum sabahın köründen beri rol takip ediyor henüz kazanamadı
Hakan şu metine taktik verOlur bazen öyle hep kazanacan diye bişey yok
47k mesaj 8k etkılesım hakannn yenı hesap acma vaktı gelmıs senınOlur bazen öyle hep kazanacan diye bişey yok
Lann nolmus 2 gun suren rolun sonn 2 saatınde geldıysemHakan şu metine taktik ver
Birinci kural Her roll takip edilmez
DoğruHakan şu metine taktik ver
Birinci kural Her roll takip edilmez
Biz kaybederken kazananlardan olmak istiyoruz hakanOlur bazen öyle hep kazanacan diye bişey yok
Bol şans kankaGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
Her masada varızMetin senin adın yok ama @wasil in var
Boş masaHer masada varız![]()