- 5,397
- 2,745
- 113
Bol şansGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
Bol şansGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
Ohaa harbımıBende 3 tane ev var hala kıradayım
sonuca bak dost tebriklerÖdedik de ne sen sor ne ben anlatayım nasıl ödediğimi
aynı şekil metingsOhaa harbımı
özel olarak belirtmemem istendi dost yoksa biliyorsun beni@Colina53 gelen odul ne kadardı @Shooter34 soruyor
Mıktar az demekıı cok olsa soleyın namımız yurusun denırdıözel olarak belirtmemem istendi dost yoksa biliyorsun beni
DogruOhaa harbımı
değişik bir akış açısı sevdim metingsMıktar az demekıı cok olsa soleyın namımız yurusun denırdı
kanka ilan ediyor işte barrios bu boş iş yapmazDostum beni yanlış anlama ama dağıtacağın adamlar belli neden kuponu forumla paylaşıyorsun ki adamlarla özelden paylaş 🙂
Canim öyle istedi dostum, zaten kimseye takip edin demedimDostum beni yanlış anlama ama dağıtacağın adamlar belli neden kuponu forumla paylaşıyorsun ki adamlarla özelden paylaş 🙂
5 li çeteDostum beni yanlış anlama ama dağıtacağın adamlar belli neden kuponu forumla paylaşıyorsun ki adamlarla özelden paylaş 🙂
Toparlarsin umarım dostumEvet dost çok zor günler geçirdim son 1 haftada
şu hayatta bu kadar net olacaksınCanim öyle istedi dostum, zaten kimseye takip edin demedim
hocam senden naber nasıl gidiyor son gördüğümde 5k mesajın vardı naptın sen hocamToparlarsin umarım dostum
Totem olsun diye paylaşamaz mi belki ugursuzlugunu kırmak istiyor adam ne alaka yani şimdi bu düşünceDostum beni yanlış anlama ama dağıtacağın adamlar belli neden kuponu forumla paylaşıyorsun ki adamlarla özelden paylaş 🙂
Osmanlı böle cokmedıni be kansızBol şans