- 1,826
- 463
- 83
Bol sans
Onlemimi aldim bu sefer.Benı ılgılendırmez kıra yaklasıyo
@Shooter34 neyse @Metings1905 odur
Bende mavı kankaBugun kırmızı oje sürdüm
Barrios dostumu 5 gündür ödeyemedi kirasını onu düşünmezsiniz ama hiç ayıp neyse barrios kankam şimdi bu kupon gelecek 10k yı 2 maça basıp 30k alıp kirayı ödeyip 2k da bahşiş atacax ev sahibineBenı ılgılendırmez kıra yaklasıyo
Sabah sabah ne ıcıyonuz sızBarrios dostumu 5 gündür ödeyemedi kirasını onu düşünmezsiniz ama hiç ayıp neyse barrios kankam şimdi bu kupon gelecek 10k yı 2 maça basıp 30k alıp kirayı ödeyip 2k da bahşiş atacax ev sahibine
Metin sacmalama naptınBende bugun deldirdim kendimi utaniyorum artik herseyden. Bu kumar ne hale getirdi beni
Ödedim dost zor oldu ama odedimBarrios dostumu 5 gündür ödeyemedi kirasını onu düşünmezsiniz ama hiç ayıp neyse barrios kankam şimdi bu kupon gelecek 10k yı 2 maça basıp 30k alıp kirayı ödeyip 2k da bahşiş atacax ev sahibine
işte bu ya bana böyle insanlar lazımDiğer adamın kim gokay söylede indirelim 2 mermi atıp aleyküm selam
Pembe ojeni sürdüysen anlatırım aksine anlatmamSabah sabah ne ıcıyonuz sız
Valla arka planda cabaladik çok ama yaoamadikBarrios dostumu 5 gündür ödeyemedi kirasını onu düşünmezsiniz ama hiç ayıp neyse barrios kankam şimdi bu kupon gelecek 10k yı 2 maça basıp 30k alıp kirayı ödeyip 2k da bahşiş atacax ev sahibine
Olsun yine de bol şans gelir umarımGelirse sadece @Mülayim6060 @Mamoste @BySwigger @wasil
@Beşiktaş ulaşırım. Harici kimseye ulasmayacagim Ekli dosyayı görüntüle 832930
O zaman bu kupon işte gelir eğerki ödememiş olsaydın %99 yatardı şimdiden won tebrikler dm de attımÖdedim dost zor oldu ama odedim
kanka bunu düşünmez çoğu kişi işte ah ulan beBarrios dostumu 5 gündür ödeyemedi kirasını onu düşünmezsiniz ama hiç ayıp neyse barrios kankam şimdi bu kupon gelecek 10k yı 2 maça basıp 30k alıp kirayı ödeyip 2k da bahşiş atacax ev sahibine
Yapmış la ödemiş iyi bareValla arka planda cabaladik çok ama yaoamadik
maç hazırlığı denen bişe var dostGidin yatın uyuyun maça daha 1.5 saat var
Ödedik de ne sen sor ne ben anlatayım nasıl ödediğimiÖdedim dost zor oldu ama odedim