- 26,723
- 16,055
- 113
Barem 19,5 tepppprikler
Zehirli ok atıldı dep 31 sayı atar patlarız Rez alBarem 19,5 tepppprikler
Hic deme son 1 haftada 10 rol açtık ilk adımı gecemedik dostumBu ara hiçbirimiz üç dört adım soluksuz gidemiyoruz Barrios dostumuz bugün döngüyü kırar umarım maçlarda çok ibnelik dönmeye başladı
Bolsans hedefe 1 adim uzaktayız artik puaha
Bugün o gün inşallah kardom maşallah güzel gidiyorsun şimdilik bundan sonrası altın kapılara çıkıyor. İnşallah altın kapılarımız kan olmazHic deme son 1 haftada 10 rol açtık ilk adımı gecemedik dostum
Duygu Seli içinde okudum dostum@Barrios başarda 1tl bile istemicem sözyeter ki başar
Oha 2 lik attı dediğim andaaa2:22 de 10 atarsa dep ölelim
Stüdyoda duygusal anlarDuygu Seli içinde okudum dostum
Valla bahs yap tusuna basiyorum kupon yatiyor dost. Oyle lanet bi donemBu ara hiçbirimiz üç dört adım soluksuz gidemiyoruz Barrios dostumuz bugün döngüyü kırar umarım maçlarda çok ibnelik dönmeye başladı
Cidden çok sıkıntılı bu ara kanka ben çok rahat ilerliyordum. Var bi bokluk ama kırcaz döngüyü dur sen hele durValla bahs yap tusuna basiyorum kupon yatiyor dost. Oyle lanet bi donem
Umarim agacim. Sansiniz bol olsunCidden çok sıkıntılı bu kanka ben çok rahat ilerliyordum. Var bi bokluk ama kırcaz döngüyü dur sen hele dur