- 12,767
- 6,059
- 113
AtarmısınKankamın iban var bende ben sana atayım tanju
AtarmısınKankamın iban var bende ben sana atayım tanju
Atıcam bi snAtarmısın
Ben onun iban sallarım kanka sana az biWsp warsa ulaş şu serseriye özelden ulaşırım diye yazmadım buraya dm kaoaliymis
Gizli zenginim puhhaa 1 senedir kapalı zaten@Erhan2121 dm niye kapalı la
O zenginliği niye bize göstermermiyorsun haydut seniGizli zenginim puhhaa 1 senedir kapalı zaten
Suan zengin olan sensin sen önce bana göster sonra ben devamını getiririm puahhaO zenginliği niye bize göstermermiyorsun haydut seni
Amq aç dm adama iban at sokuk senin iban arıyorum 1 saattir 🤣🤣🤣Suan zengin olan sensin sen önce bana göster sonra ben devamını getiririm puahha
Tencerede taş kaynatiyorum benSuan zengin olan sensin sen önce bana göster sonra ben devamını getiririm puahha
Çişe gittik geldik o kadar vakit geçtimi yalaAmq aç dm adama iban at sokuk senin iban arıyorum 1 saattir 🤣🤣🤣
Benim ödül gelemedi@Erhan2121 dm niye kapalı la
Abi valla olanı dağıttık gerisi borç harç işlerine gidecek bir daha ki olsan da olmasan da sözüm olsun olur muBenim ödül gelemedi![]()
@Barrios abime ödül yokmuuuuu 🥺🥺🥺Benim ödül gelemedi![]()
Adamsın düşünmen yeterliAbi valla olanı dağıttık gerisi borç harç işlerine gidecek bir daha ki olsan da olmasan da sözüm olsun olur mu
Dm IBAN abeBenim ödül gelemedi![]()
Est dost isteydim yoktum zaten şimdi geldim kazancin bol olsunAbi valla olanı dağıttık gerisi borç harç işlerine gidecek bir daha ki olsan da olmasan da sözüm olsun olur mu
İşte bu beni çok mutlu etti 🙏Dm IBAN abe
Dost gerçekten yoksa hiç zorlama kendimden biliyorum para kalmıyor ona buna Suna derken bir dahakine içeriz sigarani VarolDm IBAN abe
Yok abe azdan az çoktan çok gider sen iban gönder 😀Dost gerçekten yoksa hiç zorlama kendimden biliyorum para kalmıyor ona buna Suna derken bir dahakine içeriz sigarani Varol
oo zengin oldun kral yapıstır bi roll 2 adım lı takip edelimDost gerçekten yoksa hiç zorlama kendimden biliyorum para kalmıyor ona buna Suna derken bir dahakine içeriz sigarani Varol