- 27,538
- 14,678
- 113
Çok uykum var dedi hahahahahPara adamin parası istediği kişilere verir zaten kanka
Çok uykum var dedi hahahahahPara adamin parası istediği kişilere verir zaten kanka
Kazansın yüzde 10 sansimiz var desene o zaman dost puahahBenim kazansn ilk kişi sensin 🥰🥰
Gulme az ciddi ol kanka puahaÇok uykum var dedi hahahahah
10 bile cokKazansın yüzde 10 sansimiz var desene o zaman dost puahah
Pezo ya 😂😂Kazansın yüzde 10 sansimiz var desene o zaman dost puahah
Ciddi oluyorum hemenGulme az ciddi ol kanka puaha
Hay senin ayazina yazın ortasindayiz hala ayaz diyon puahhaKurtt kışıı geçirdi sıra geldi yediği ayaza
Kürdun da aw ayazında hahahahahhaKurtt kışıı geçirdi sıra geldi yediği ayaza
Ayip olur diye 10 dedim zaten kanka puaha10 bile cok
Eyw kardes tskr ettik2 rolcü seçecektim ama takip eden çok dost oldu o yüzden biraz kendimden yiyip
@Hayat1kumar @jakadal5252 @zeisy @qguzh4nn0 @fearjr1992 bu dostlara 400 gönderelim ayrıca özelden ulaşacağım 2 dost daha var. Dağıtımı @jakadal5252 yapacak herkese teşekkür ederim
Kaçmaz demi hahahaha2 rolcü seçecektim ama takip eden çok dost oldu o yüzden biraz kendimden yiyip
@Hayat1kumar @jakadal5252 @zeisy @qguzh4nn0 @fearjr1992 bu dostlara 400 gönderelim ayrıca özelden ulaşacağım 2 dost daha var. Dağıtımı @jakadal5252 yapacak herkese teşekkür ederim
Kesene bereket dostum istersen beni2 rolcü seçecektim ama takip eden çok dost oldu o yüzden biraz kendimden yiyip
Kaçarsa vp den küfür ederim ahahahhKav
Kaçmaz demi hahahaha
Kesene bereket sansin devam eder umarım hayirli geceler2 rolcü seçecektim ama takip eden çok dost oldu o yüzden biraz kendimden yiyip
Yarın açarsın kuzummKesene bereket dostum istersen beni
Es geçsen de olur kendi parandan kısma 500
Roll açtım site gümledi bekliyorum hala 🤣🤣
Doğru lan bizim ekipten demi hahahaKaçarsa vp den küfür ederim ahahahh
Dur soralım belki haketmiyorsunuz diye düşünebilirKav
Kaçmaz demi hahahaha
Kesene bereket dost2 rolcü seçecektim ama takip eden çok dost oldu o yüzden biraz kendimden yiyip