- 85,808
- 30,240
- 113
Tamamdır3 k çekip baksa yerde 2 adım atıp 12 yapmam lazım 10 lazım bana üstü dağıtım beyler. Kusura bakmayın
Tamamdır3 k çekip baksa yerde 2 adım atıp 12 yapmam lazım 10 lazım bana üstü dağıtım beyler. Kusura bakmayın
Bı bokuna yaramaz ki zaten 3 k çek aynen başka yerde dene3 k çekip baksa yerde 2 adım atıp 12 yapmam lazım 10 lazım bana üstü dağıtım beyler. Kusura bakmayın
Sovabet alsin bence puahaBı bokuna yaramaz ki zaten 3 k çek aynen başka yerde dene
3k çekip süt al dost manda yoğurdu yapalim3 k çekip baksa yerde 2 adım atıp 12 yapmam lazım 10 lazım bana üstü dağıtım beyler. Kusura bakmayın
Kaybı kesin orada yaşamıştır aqSovabet alsin bence puaha
Gecmis olsun. Bu nedir dost Black Jack miBatırdik dostlar olmadı kusura bakmayinEkli dosyayı görüntüle 868340
Millet utanıp yorum bile yapmadı dost gecmis olsun yatalım enisi bugünde haram yiyemedik şükürBatırdik dostlar olmadı kusura bakmayinEkli dosyayı görüntüle 868340
Bu başımın belası oyun dostum ne sen sor ne ben anlatayımGecmis olsun. Bu nedir dost Black Jack mi
Bu ne laBatırdik dostlar olmadı kusura bakmayinEkli dosyayı görüntüle 868340
Bu geceye bu son yakışmadı. Sağlık olsun der geçeriz artıkBatırdik dostlar olmadı kusura bakmayinEkli dosyayı görüntüle 868340
ZarBu ne la
Yakıştıramadım bariosa böyle saçma biseye para nasıl basılır
Buraya ne paralar basti dost zamanında bu nekiYakıştıramadım bariosa böyle saçma biseye para nasıl basılır
Bende kendime yakıştıramıyorum ama bu bişey değil ev araba parası verdim bu oyunaYakıştıramadım bariosa böyle saçma biseye para nasıl basılır
8k ya ciktim ha az önce ordan battiBuraya ne paralar basti dost zamanında bu neki