- 3,013
- 3,902
- 113
Kanıt atsanaBen 200 lirayı rolde 10 kupon yaparak 10k yaptım dost rekor bende puaha
Kanıt atsanaBen 200 lirayı rolde 10 kupon yaparak 10k yaptım dost rekor bende puaha
Ne zaman yaptın la tarih ver hemen puahaNe anlatiyon 300 u 3 adımda 6 k yapıyoruz biz
Kaybetmeyi kastediyorsun sen 🙄🙄İkimizin ortak yönleri çok fazla dost puaha
Burası da kazanacak benimkisi de dost 😂Vaybe vaybe gule gule dost bizim de tek umudumuz Reşat valla burasi lose olsun yatalım bari puaha
Konudakiler biliyor dost hatta bu konuda ki bazi arkadaşlar da odul almisti bizde yalan olmazKanıt atsana
Bol şanslar dilerim 🙏Haftalık kayıp bonus alındı. 1.70 ile 8k çevrim kaldı. Maks çekim 12.5k
Minumum çekim yapabilsem bile 12.5k için denemeye devam edeceğim. ihtiyaç var
Bol şans olsun
Ben almadım yalan söylüyorKonudakiler biliyor dost hatta bu konuda ki bazi arkadaşlar da odul almisti bizde yalan olmaz
Cok iyi rolcuyum at bi 5k bak nasil 100k oluyorKanıt atsana
Dingil ara verdik cuta kim sor anlatsınlar sanaKonudakiler biliyor dost hatta bu konuda ki bazi arkadaşlar da odul almisti bizde yalan olmaz
Daha geçen yaptıydikNe zaman yaptın la tarih ver hemen puaha
Sen yoktun o donem ama valla sende çok kaliteli adama benziyon dost muhabbetin baya sarıyorBen almadım yalan söylüyor
Kanit puahaDaha geçen yaptıydik
Doğrudur dost BilmukabeleSen yoktun o donem ama valla sende çok kaliteli adama benziyon dost muhabbetin baya sarıyor
Malatyalı hocam geçen inanılmaz 3 adıms roll yaptı. 3 oran 3 oran 2 .30 oran vurdu geçti. Seninki de ona benzer bişeydi dimiDaha geçen yaptıydik