- 28,025
- 14,992
- 113
Az kaldı gardaşım azOyuna giriş yap başkan
Az kaldı gardaşım azOyuna giriş yap başkan
La Erhan sen bu BJK formali olansin demi😀milana gecmissin😀Murobaskan mi puahah
Her rollde varsın laa nasıl yoksunBenim rollerde ne işim var puahha
Puahah evet sensin yüzde yüzKanka erhandan başka ben varım burda dilenci bana mı dedin yoksa hahahahahah
Tabi canım hahahahahBenim rollerde ne işim var puahha
Aynen tam üstüne bastın hahahahahaLa Erhan sen bu BJK formali olansin demi😀milana gecmissin😀
Ben bjk yi bıraktım dostLa Erhan sen bu BJK formali olansin demi😀milana gecmissin😀
Yok olum sensin saklanma hahahahahaPuahah evet sensin yüzde yüz
Yav hayır ortaya konustumm ama siz değilsiniz😀Kanka erhandan başka ben varım burda dilenci bana mı dedin yoksa hahahahahah
2 gün once dm den başkana yazdım rol için begendi ama geri dönüş olmadı dusun ki ne yokluktan geçiyoruz kanka puahhaTabi canım hahahahah
Ohhhh o zaman 50o Erhan 50o bana sal gelsin rol.acalim hahahahahahaYav hayır ortaya konustumm ama siz değilsiniz😀
Olum sen varya sen yazdım seni koluma2 gün once dm den başkana yazdım rol için begendi ama geri dönüş olmadı dusun ki ne yokluktan geçiyoruz kanka puahha
Gel cimboma AzCik kafan rahat olsun sonra dönersin geri 😀Ben bjk yi bıraktım dost
@Northe beni bırakmaz
Erkek adam renkli takım tutmaz dost puahhaGel cimboma AzCik kafan rahat olsun sonra dönersin geri 😀
Parayla yapar bu arada öyle bir şeyi hahahahahaGel cimboma AzCik kafan rahat olsun sonra dönersin geri 😀