- 22,653
- 11,586
- 113
Bizde almaya çalışıyoruz valla Allah iyilik sıhhat versinNefes alıyoruz siz nasılsınız
Bizde almaya çalışıyoruz valla Allah iyilik sıhhat versinNefes alıyoruz siz nasılsınız
Şimdilik veriyor tamamına erdirirseBizde almaya çalışıyoruz valla Allah iyilik sıhhat versin
1 hafta onceydi galiba bende tam gününü hatırlamıyorum şimdi ne desem yalan olur puahahNe zaman oldu bu![]()
Gol sandım ahahahDk 43 1-0
Ben affettim onu o başka ergenlerin gazına grliyorduYakışmadı wasil kardeş
Erdirir umarım seviniriz senin adınaŞimdilik veriyor tamamına erdirirse
Heee o zaman doğrudur ahahahBen affettim onu o başka ergenlerin gazına grliyordu
Erhan mi hahahahahaUlan surda biri var millete yamyam derdi rollerde olan.bakiyorumda kendi bütün rollerde banko var😂yamyamin kralı amk😂😂neyse benim rolüme bı gelsin ağzının payını orda vercem😂😂
Şimdi olacak sabır hahahahahaGol sandım ahahah
Oyuna giriş yap başkanŞimdi olacak sabır hahahahaha
Hayır tabiki.simdilik bende kalsın😀Erhan mi hahahahaha
Murobaskan mi puahahUlan surda biri var millete yamyam derdi rollerde olan.bakiyorumda kendi bütün rollerde banko var😂yamyamin kralı amk😂😂neyse benim rolüme bı gelsin ağzının payını orda vercem😂😂
Benim rollerde ne işim var puahhaErhan mi hahahahaha
Laaa 2 tane ergenin gazına geliyordu yoksa severim ben erhanı hep meto gaza getiriyorduHeee o zaman doğrudur ahahah
Kanka erhandan başka ben varım burda dilenci bana mı dedin yoksa hahahahahahHayır tabiki.simdilik bende kalsın😀