- 6,796
- 1,997
- 113
saygıdan abim kusura bakma dedim olsun yine kafanı şişirmişimdir o konu bakımındanOlm ben niye kusura bakayım beni ilgilendirmiyor
saygıdan abim kusura bakma dedim olsun yine kafanı şişirmişimdir o konu bakımındanOlm ben niye kusura bakayım beni ilgilendirmiyor
Tam uyuşturucu bağımlısı biri gibi konusuyon inşallah kullanmiyorsundursaygıdan abim kusura bakma dedim olsun yine kafanı şişirmişimdir o konu bakımından
Bir laf vardır yanlış anlama adın çıkacağına canın çıksın diye bak rollingde bile küçük duruma düşünüyorsun kendini daha genç siniz üzülüyorum vallahidoğru söylüyorun abi forumda değildim ama işte ilk elime geçeni ferhat abiye atacağım inşallah düzelir her şey
bende ona üzülüyorum abi birde olmayıp böyle laflar söylenince daha kötü oluyor insan kimseyi bu duruma düşürmesin yani duamdırBir laf vardır yanlış anlama adın çıkacağına canın çıksın diye bak rollingde bile küçük duruma düşünüyorsun kendini daha genç siniz üzülüyorum vallahi
abim haklıyım demedim ki kimseden de bir şey istemedim kalbim temiz diyorum sadece küfür etmeye ne gerek var abi cuma cuma kötü niyetli kalpli olmayalım lütfen bu hayatta kötü şeyler yaşadınız diye herkes böyle değilBöyle herşeye olumlu yaklaşarak aklı sıra bir kaç kişi haklı olduğumu görür üzülür üç beş kuruş yollar onuda çarpar kaçarım diye düşünüyor düşmeyin bir kere yanlış yapan hep yapar yanlış insandır
Ben bir arkadaşa 1 kere Borç verdim kavga dövüş aldım peşine 50 kere daha borç verdim ellisinide kavga dövüş aldım ki bu mahalleden arkadaşım, hiç değişmedi yani hep yanlış hep yanlış en sonundada muhattap olma benimle al paranı dedi engelledi bu işler böyle kansız ibnelerle dolu hayat
Bana sökmez aslanım hadi başka kapıya git bu iyi insan rolleri ,ben Karapürçekte oturuyorum günde 80 tanesi denk geliyor senin gibi hadi iyi geceler sanaabim haklıyım demedim ki kimseden de bir şey istemedim kalbim temiz diyorum sadece küfür etmeye ne gerek var abi cuma cuma kötü niyetli kalpli olmayalım lütfen bu hayatta kötü şeyler yaşadınız diye herkes böyle değil
abim kötü durumlar yaşamışsındır canını bir şey sıkmıştır kimse kimseyi bilemez tabi sende haklısın abim hayırlı gecelerBana sökmez aslanım hadi başka kapıya git bu iyi insan rolleri ben Karapürçekte oturuyorum günde 80 tanesi denk geliyor senin gibi hadi iyi geceler sana
sakin ol sana mesaj atacaktım ben zaten ama kesin olarak profilini bilmem gerekiyordu@gangplank bu karaktersiz seni kullanıyor senin haberin varmı bu olaydan bana bir ödeme yaptım mı bunun adına ?
Yok dost mevzu o değil bu forumdaki herkes bilir ki biz 500 liralık adam değiliz.. konu içinde erhana senin ödediğini ama benim hala laf ettiğini yazmıştı da sonradan düzeltti halledecegim demiş diye o nedenle seni etiketledimsakin ol sana mesaj atacaktım ben zaten ama kesin olarak profilini bilmem gerekiyordu
abim bir şey düzeltmedim hatta tekrar okumanı söyledim sana neden yanlış lanse ediyorsunYok dost mevzu o değil bu forumdaki herkes bilir ki biz 500 liralık adam değiliz.. konu içinde erhana senin ödediğini ama benim hala laf ettiğini yazmıştı da sonradan düzeltti halledecegim demiş diye o nedenle seni etiketledim
ödedim demedim zaten ödeyeceğim dedimYok dost mevzu o değil bu forumdaki herkes bilir ki biz 500 liralık adam değiliz.. konu içinde erhana senin ödediğini ama benim hala laf ettiğini yazmıştı da sonradan düzeltti halledecegim demiş diye o nedenle seni etiketledim
bende gangplank abi seninle görüştümü abi dedim ferhat abi çıkışınca sordumödedim demedim zaten ödeyeceğim dedim![]()
tamam sus dostum yeter uzatma artıkbende gangplank abi seninle görüştümü abi dedim ferhat abi çıkışınca sordum
tamam abim özür diliyorumtamam sus dostum yeter uzatma artık
Konu kapandı bana ödeme yapma borcun yok sen sağ ben selamet bir daha yazma Allah işini gücünü rast getirsintamam abim özür diliyorum
allah razı olsun abim sendende vallla gece gece duygulandımKonu kapandı bana ödeme yapma borcun yok sen sağ ben selamet bir daha yazma Allah işini gücünü rast getirsin
Tam troll yemin ederimallah razı olsun abim sendende vallla gece gece duygulandım