- 42,477
- 41,424
- 113
Adamsın dost valla sırf bu hassasiyetin için bile sana Bir rol sözüm olsun@Beşiktaş in 7 aydır parasını almis borclan 7 aydır odemiyor her gün adama bahane sürüyor suan konuda en çok msj atan şahsiyet
Adamsın dost valla sırf bu hassasiyetin için bile sana Bir rol sözüm olsun@Beşiktaş in 7 aydır parasını almis borclan 7 aydır odemiyor her gün adama bahane sürüyor suan konuda en çok msj atan şahsiyet
Hela hatırladım hatta konuda söz verdi abi yarın akşam 9 a kadar soz ödeyecem son kez sans ver falan yaptı@Beşiktaş in 7 aydır parasını almis borclan 7 aydır odemiyor her gün adama bahane sürüyor suan konuda en çok msj atan şahsiyet
İyi geceler dosto ve ferdi forumun iliğini sömürdüler sadece ben 10 kez para atmışımdır bunlara 🤣
abim öncelikle selamlar biz o konuyu gangplank abi sayesinde hallettik bende dolandırmadım aylardır askerdeyim sıkışıktım atamadım gangplank abi anladı sağolsun yardımcı oldu rica ediyorum sonunu bilmeden konunun böyle sallama lütfen diyorum hayırlı gecelerin olsun dolandırıcı kaçar ben iyi niyetle abi sıkışşığım ödeyemedim dedim ve gangplank abi anladı halletti teşekkür ederim dolandırıcı dediğin içinde biraz kırıldım ama eyvallah askeriz olmayınca olmuyor@Beşiktaş in 7 aydır parasını almis borclan 7 aydır odemiyor her gün adama bahane sürüyor suan konuda en çok msj atan şahsiyet
Harbi aga Ferdi cadıoğlu vardı öldü müo ve ferdi forumun iliğini sömürdüler sadece ben 10 kez para atmışımdır bunlara 🤣
ne olacak bu beşiktaşın hali 2500 liramızı verin ya dostİyi geceler dost![]()
Bol şansın olsun @BarriosDenedik valla ev salar diye
Bu olaydan sonra yine ödemedi mi @BeşiktaşHela hatırladım hatta konuda söz verdi abi yarın akşam 9 a kadar soz ödeyecem son kez sans ver falan yaptı
en son abi açım işe gidicem dedi 1000 lira attım sonra görmedimHarbi aga Ferdi cadıoğlu vardı öldü mü