- 20,757
- 12,516
- 113
Ne zaman varmı Dm at sana iban attığım yerden bekliyorumaldın 😭
Ne zaman varmı Dm at sana iban attığım yerden bekliyorumaldın 😭
Ooo demekki paran varBen 1 haftadır roll takıp etmıyorum saflar sıkı gıremıyoruz araya
Bolsans dost umarim kazanirsin iyi geceler ben kaçtımKalanida buna salladık ilk adımda paket olup yatarizEkli dosyayı görüntüle 837013
Onu kenara mı yazdın yoksa ezberemı yazdın ben atarsam dm den atarım odul bızım paramız bereketlı ev araba helıkopter alıyor adamlar benım paramlaBana laf atana bak aw 2 ödül aldım 13 kişiye ödül attım bu hafta sen 2 yıldır kaç kişiye ödül attın söylesene
Bol şansMaks bu kadar aldırdıEkli dosyayı görüntüle 837010
İyi geceler dostumBolsans dost umarim kazanirsin iyi geceler ben kaçtım
İyi geceler dostumBolsans dost umarim kazanirsin iyi geceler ben kaçtım
Yemınle mobılbahıs freebet bıle alamadım sıfırım ama canım cekmıyo artık roll takıbıOoo demekki paran var
silinmiş ama attığımı hatırlıyorum sağlık olsunNe zaman varmı Dm at sana iban attığım yerden bekliyorum
Lan gıtme slota durBolsans dost umarim kazanirsin iyi geceler ben kaçtım
Brocan yanlış hatırlıyorsun ama sanki bende bi 250 almışım gibi hissetim gece almamış olsam da problem yok Dm iban lütfen dostsilinmiş ama attığımı hatırlıyorum sağlık olsun
Bende bıkere attım ama dm sılınmıs sıkıntı olurmuBrocan yanlış hatırlıyorsun ama sanki bende bi 250 almışım gibi hissetim gece almamış olsam da problem yok Dm iban lütfen dost
Lan kanka senin rolü takip ettik bize vermedin dm attım ilk sana Atacam felan çekti para kalmadı dedin 20 dakika sonra 2k roll açtın hahahahahhasilinmiş ama attığımı hatırlıyorum sağlık olsun
Eski tadı yok diyorsunYemınle mobılbahıs freebet bıle alamadım sıfırım ama canım cekmıyo artık roll takıbı
Sen benden ödül almadığını idda ette 30 satır küfür edim metom 🥺🥺🤣🤣🤣🤣Bende bıkere attım ama dm sılınmıs sıkıntı olurmu
Olamz hahahjahahaBende bıkere attım ama dm sılınmıs sıkıntı olurmu
Almısımdır reısSen benden ödül almadığını idda ette 30 satır küfür edim metom 🥺🥺🤣🤣🤣🤣
Eder o en sevdiği şeySen benden ödül almadığını idda ette 30 satır küfür edim metom 🥺🥺🤣🤣🤣🤣
Macı takıplesene senden bakarak yazayımEder o en sevdiği şey