- 5,449
- 3,677
- 113
bol şanslarMaks bu kadar aldırdıEkli dosyayı görüntüle 837010
bol şanslarMaks bu kadar aldırdıEkli dosyayı görüntüle 837010
ben de atayım yavSen hele bi Dm at bana bakayammmm kankam
BolbolsansMaks bu kadar aldırdıEkli dosyayı görüntüle 837010
Senin kasanın yanında bizimki nekiBugun hakanla ıyı kasa yaptınız he
Hddhhdhsdhdhd ulan Metin yaBugun hakanla ıyı kasa yaptınız he
Ben 1 haftadır roll takıp etmıyorum saflar sıkı gıremıyoruz arayaSenin kasanın yanında bizimki neki![]()
Arada goz atıyorum foruma paso burdalar bunlar hıc sıcmıyo muHddhhdhsdhdhd ulan Metin ya
Güzel kardeşim zaten sen yoksun diye çok şükür 1 haftadır 2 tane ödül alabildik sen olsan sıra bize gelmezBen 1 haftadır roll takıp etmıyorum saflar sıkı gıremıyoruz araya
Ulan bende ole vallla artik gina geldi rollerde puahahBen 1 haftadır roll takıp etmıyorum saflar sıkı gıremıyoruz araya
Ya sus aq sjdhhdheahjaajaArada goz atıyorum foruma paso burdalar bunlar hıc sıcmıyo mu
Senden ödül alamadım ama olsa yinede denemen için atardım şuanda yok öyle bir durum roll açacağım kazanırsak hemen bana çök sendeyim.ben de atayım yav
aldın 😭Senden ödül alamadım ama olsa yinede denemen için atardım şuanda yok öyle bir durum roll açacağım kazanırsak hemen bana çök sendeyim.
Bol sans dostMaks bu kadar aldırdıEkli dosyayı görüntüle 837010
Ben para ıstemıyorum sadece coksem kanka puahahSenden ödül alamadım ama olsa yinede denemen için atardım şuanda yok öyle bir durum roll açacağım kazanırsak hemen bana çök sendeyim.
Bol şansKalanida buna salladık ilk adımda paket olup yatarizEkli dosyayı görüntüle 837013
Bana laf atana bak aw 2 ödül aldım 13 kişiye ödül attım bu hafta sen 2 yıldır kaç kişiye ödül attın söyleseneArada goz atıyorum foruma paso burdalar bunlar hıc sıcmıyo mu