- 12,194
- 11,981
- 113
@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
bol şanslarr@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Bol şans reis@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Bol şanslar@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Bol şans cane 🧿@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Bol şans dost@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Sen takip etmesende olur kankamBol şans reis
Bol şanslar@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Eee ben 😂😂Sen takip etmesende olur kankam
Kovuldum mu yani hahahahahSen takip etmesende olur kankam
Bizde katladık ama kurabiye olduk@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
PuhahajajKovuldum mu yani hahahahah
İşine bak kardeism işine puhahahBizde katladık ama kurabiye olduk
Bol şans brocan başarılar@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Bugünkü son rolünü kupon lose olunca gördüm konu kapanmıştı yazamadım sana şimdi konu actn aklıma geldi dost rolde ikinci adım Kıbrıs alt ti galiba sen neden o takımın 3 ceyregine alt girmedin de gidip tenise girmissin 3 perde 17 sayi atamaz orani 1.85 ti dost oh be rahatladım şimdi@Mamoste dosta teşekkürler ödülünü katladik 3 adım yapıp @Mülayim6060 ve konudan 2 kişiye rol yaptıralım
Cansın yine destek için burdayım gardaşımPuhahajaj