http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,391
11,489
113
Vurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
Noldu hele dede aksiyon lazm 😂

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,193
10,898
113
Vurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
Abi yapmayın etmeyin bizde kullanıyoruz bu forumu görmeme ihtimali yok bence

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,238
15,880
113
İsim olarak ne düşünürdun dost merakimdan soruyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
27,005
113
Adam para vurunca cullanıyolar bıde yazısmaları paylasmak nedır hıc hos dehıl

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,122
2,170
113
Lan ben kımse tarafında degılım adam gormemıs olabılır dedım
Ya beyler gece gece tartismayin lutfen ya kenderi bilir 2 li iliskilerinde ne yaptiklarini, rica ediyorum uzatmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...