- 15,208
- 15,839
- 113
Doğru valla@Barrios alt sana yaramıyor
Doğru valla@Barrios alt sana yaramıyor
Noldu hele dede aksiyon lazm 😂Vurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
Abi yapmayın etmeyin bizde kullanıyoruz bu forumu görmeme ihtimali yok benceVurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
İsim olarak ne düşünürdun dost merakimdan soruyorumVurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
Adam para vurunca cullanıyolar bıde yazısmaları paylasmak nedır hıc hos dehılVurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
Lan ben kımse tarafında degılım adam gormemıs olabılır dedım
Ya beyler gece gece tartismayin lutfen ya kenderi bilir 2 li iliskilerinde ne yaptiklarini, rica ediyorum uzatmayinVurucu burda parasi oldumu kimseyi boş geçmeyen adam bu denli kaliteli adamları forumdan sogutmamak lazım adam dan borc bile almis adama cvp bile vermemesi çok garip ikimizde çocuk değiliz kansız adamin mesajını gormemisse bende adimi değiştiririm
Isim derkenİsim olarak ne düşünürdun dost merakimdan soruyorum
Dur dost gazlama 😅Noldu hele dede aksiyon lazm 😂
İsmimi değiştiirim dedin ya kardeşimIsim derken
Bol şanslar biraderimDesteği için @Mülayim6060 dostuma teşekkürler.
Bu forumda ben daha bir Allah in kulundan borc istemedim aktif 2 senedir full forumda olmama rağmen kansız neden milletten borc istiyor pekiAdam para vurunca cullanıyolar bıde yazısmaları paylasmak nedır hıc hos dehıl
Antep2121İsmimi değiştiirim dedin ya kardeşim
Erhan değişmez dost çünkü bu konuda haklıyım simdi ben sana dm atsam sen benim dm mi görmezmisinİsmimi değiştiirim dedin ya kardeşim
Kötülerin şerrinden sana sığınıyorum Allahım 😁Antep2121
Bol şans dostDesteği için @Mülayim6060 dostuma teşekkürler.
Kütük Antep olması lazım bunu alamazAntep2121
La ıster ıstemez herkez bır olucak dıye bseymı var kanka konusmaları yayınlamak yakısmazBu forumda ben daha bir Allah in kulundan borc istemedim aktif 2 senedir full forumda olmama rağmen kansız neden milletten borc istiyor peki
Yok mu dost bari kayiptan devam et 😅 konu degissin maksat burasi karisti uyiceDoğru valla
Eğer istersem görmem kanka puhahahaErhan değişmez dost çünkü bu konuda haklıyım simdi ben sana dm atsam sen benim dm mi görmezmisin
Bol şanslar dostDesteği için @Mülayim6060 dostuma teşekkürler.