Hahahhaha kupon gelince zınklatırsan ulurTamam o zmn apom seni 3 hayır ile uğurluyoruz. Kupon gelince sana haber ederiz biz puhahaja
Hahahhaha kupon gelince zınklatırsan ulurTamam o zmn apom seni 3 hayır ile uğurluyoruz. Kupon gelince sana haber ederiz biz puhahaja
Bütün çabalarını bertaraf edip dim (dik) bırdayımSeni az önce savundum tşk etmedin diye tersine döndüm abdulhamidi
Zinklar losers ile kapandı dostHahahhaha kupon gelince zınklatırsan ulur![]()
Dik özellikle parantez içinde gizli bi mesaj heralde kaldırıp 31 rakamını güçlendircem bana 5dk müsadeBütün çabalarını bertaraf edip dim (dik) bırdayım
@Mrlbra atam lütfen dönZinklar losers ile kapandı dost
Sübliminal mesajDik özellikle parantez içinde gizli bi mesaj heralde kaldırıp 31 rakamını güçlendircem bana 5dk müsade
Zınk mı anısı var ne attırırıdım o geceler beklerken attırırıdım ben hep tavana doğruZinklar losers ile kapandı dost
Tövbe tövbeZınk mı anısı var ne attırırıdım o geceler beklerken attırırıdım ben hep tavana doğru
Tavanın dili olsada konuşsaZınk mı anısı var ne attırırıdım o geceler beklerken attırırıdım ben hep tavana doğru
Aklın hep orda ben attırırıdım derken miktarı artırmak için manasındaTövbe tövbe
Aikle hammary atin geksinBuda frebet kuponu umudum yok amaEkli dosyayı görüntüle 828114
Saplasinlar biran evelAikle hammary atin geksin
Bnde kankaİptaline sokim
2018 den beri uye 30 mesaj yazmis oda cekim paylastirTeşekkürler #Efsino ışık hızında çekim
Bol sans kardesGelirse Sadece bir kaç dosta ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 828101