Aleyna tilki mi yolladı kardoDeğirmen değil dipsiz kuyu kanka
PuhahajaAleyna tilki mi yolladı kardo
Bak ben oynıyamıyorum sana 3 maç vereyim sonra zenginliği yaşaPuhahaja
Bol şanslar güzel dostumGelirse Sadece bir kaç dosta ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 828101
Sagolasin iki gözümBol şanslar güzel dostum
120k gireceğim ama tefeci çözmem gerek hemenBak ben oynıyamıyorum sana 3 maç vereyim sonra zenginliği yaşa
Ostrava iy 0.5 üst
Shaktar iy 0.5 üst
Bjk takım golü 3.5 üst
Şakanında bi dozu var dost şaka yapmadım ben oyna dediysem oyna canımı sıkma hala oynamadınmı yoksa kafayı yicem bak şimdi120k gireceğim ama tefeci çözmem gerek hemen
O maçın kg sinden 25 k gitmişti evinde 0-5 yenilmişti. Tranvayi atlatmam 3 gün sürdü şimdi durduk yere neden hatırlattın kiŞu vaduz gelirse iyi geçen absürd bi takıma 90dk gol atamadı bu vaduz sıkıntı.
Ya hatırlaki bozmayı düşünürsün dedim sonra benim kuponu oynayıp burda aminisego sego aminipablo pablo yaparızO maçın kg sinden 25 k gitmişti evinde 0-5 yenilmişti. Tranvayi atlatmam 3 gün sürdü şimdi durduk yere neden hatırlattın ki
bol şanslarGelirse Sadece bir kaç dosta ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 828101
Ulan frebet kuponunu bare dedimi yapsaydın verdim emeklere yazık bir daha da davosa gelmem bunuda böyle bilinBuda frebet kuponu umudum yok amaEkli dosyayı görüntüle 828114
Bolsans gelmez diyelim bu kez puahhaGelirse Sadece bir kaç dosta ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 828101
La önceden oynamıştım saate baksanaUlan frebet kuponunu bare dedimi yapsaydın verdim emeklere yazık bir daha da davosa gelmem bunuda böyle bilin
Bol şans dostGelirse Sadece bir kaç dosta ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 828101
Eyvallah dostumBol şans dost
Makara yapıyorum ama şaka bi yna benim o kupon gelirLa önceden oynamıştım saate baksana
%60 ile kredi açalım hemen gir dost kacirmaMakara yapıyorum ama şaka bi yna benim o kupon gelir