- 23,602
- 22,014
- 113
1 desin sen puababKategorimiz belli oldu
1 desin sen puababKategorimiz belli oldu
tbriklerDostlar benim.durum ortada eksik olan vardır illa ama gücüm bu kadar hakkınızı helal edin
Zehir gibiler masallah ins sakatlık olmazda kupayı kazanırız artik ben bugünden sonra çok umitlendimUmarim sakatlik olmadan devam eder birde benchten biraz daha katkı saglar daha rahatlariz
Olsun kanka herkes rütbesini bilecek1 desin sen puabab
Bundan sonra Türkiye her çeyrek üst 😀Almanya ceyrek bahsi gelirmi dost rollerde her gecen gün benden kötüye gidiyorsunuz benim son 2 rolun win oldu puahah
Sırpların taktigide çözdük umarim daha rahat ilerlerizZehir gibiler masallah ins sakatlık olmazda kupayı kazanırız artik ben bugünden sonra çok umitlendim
Isvec macinda denersin dostBundan sonra Türkiye her çeyrek üst 😀
Oğuz abide demişti ama paramız yoktu hahahahaBundan sonra Türkiye her çeyrek üst 😀
Valla ben burda 5 kişiyi soylicem listem artik bu şekilde eger güzel kazançlarım olursa bu forumda 5 kisiye tek hediye gönderirim onun dışında sadece rol parası atarım o kadar barrios mulayim wasil fearj Oğuzhan bu kadarOlsun kanka herkes rütbesini bilecek
Besiktas bide son olarakValla ben burda 5 kişiyi soylicem listem artik bu şekilde eger güzel kazançlarım olursa bu forumda 5 kisiye tek hediye gönderirim onun dışında sadece rol parası atarım o kadar barrios mulayim wasil fearj Oğuzhan bu kadar
Hesabınız da çoklu giriş tespit edildi yarın 12 den sonra arayarak bilgilendirileceksiniz der kitler işlemleri bunların sinema da farklı o an ödeyemeyince hikaye yazıyorÇekim geç gelebilir bilginiz olsun padişahtan bekliyorum
Sen oyna da 10 atıp kalalım kanka sjdjdnfnfBundan sonra Türkiye her çeyrek üst 😀
İşlemde dost sanmam sıkıntı çıkmaz çok çekimler varHesabınız da çoklu giriş tespit edildi yarın 12 den sonra arayarak bilgilendirileceksiniz der kitler işlemleri bunların sinema da farklı o an ödeyemeyince hikaye yazıyor
Etkinlik ödülü kazanmistik 4 günde zor 400 lira eklediler puababÇekim geç gelebilir bilginiz olsun padişahtan bekliyorum
Kanka benimde liste buna hiç benzemiyor listeden 3 kişi varValla ben burda 5 kişiyi soylicem listem artik bu şekilde eger güzel kazançlarım olursa bu forumda 5 kisiye tek hediye gönderirim onun dışında sadece rol parası atarım o kadar barrios mulayim wasil fearj Oğuzhan bu kadar
Sanmam kanka öderler 18 lira para için kılçık yapmaz 1 e 4 k 100 yap çekten millete şak diye 300-400 k ödedi siteHesabınız da çoklu giriş tespit edildi yarın 12 den sonra arayarak bilgilendirileceksiniz der kitler işlemleri bunların sinema da farklı o an ödeyemeyince hikaye yazıyor
Sende say o zaman cekinme kim onlar puahaKanka benimde liste buna hiç benzemiyor listeden 3 kişi var![]()