- 12,216
- 12,027
- 113
Kanka bu forumda sorgusuz para atacağım 5 adam var konuda olsalarda olmasalar da o yüzden rahat olDagitimda snaa en iyi kuşbaşı parasını yollardım dost madem konu açtın biraz yag çekelim sana puahha
Kanka bu forumda sorgusuz para atacağım 5 adam var konuda olsalarda olmasalar da o yüzden rahat olDagitimda snaa en iyi kuşbaşı parasını yollardım dost madem konu açtın biraz yag çekelim sana puahha
Eyvallah dostumbol şans dost
Paylaşımın 10. Saniyesinde dm attı bana zateb cane
Gaddar kazanırsa ve dağıtımı ben yaparsam söz
Kuru iftiraaaaPaylaşımın 10. Saniyesinde dm attı bana zateb cane
Biliyorum dost eski losers ten kim kaldı zaten bugün murobaskan 4.5k alıp dm yakmadı benim de bundan sonra 3 5 adam dışında bu forumda güveneceğim adam kalmadı maalesefKanka bu forumda sorgusuz para atacağım 5 adam var konuda olsalarda olmasalar da o yüzden rahat ol
@Beşiktaş sesin çıkmıyor dost senin yaşadığın durumu bende bugün yaşadım puahaBiliyorum dost eski losers ten kim kaldı zaten bugün murobaskan 4.5k alıp dm yakmadı benim de bundan sonra 3 5 adam dışında bu forumda güveneceğim adam kalmadı maalesef
Gaddar kazanırsa sana gerek kalmaz ki 😂Gaddar kazanırsa ve dağıtımı ben yaparsam söz![]()
Ne yaşadın anlatsana@Beşiktaş sesin çıkmıyor dost senin yaşadığın durumu bende bugün yaşadım puaha
Alpi 2 asist toparladı turkiyeHerifler hayvan gibi bizimkilerin işi baya zor
Alperen çok iyi amaAlpi 2 asist toparladı turkiye
Alpi show yapiyor vallaAlperen çok iyi ama
Bol şanslar güzel dostumHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
Kara oğlan nerde bugünAlpi show yapiyor valla