Telli baba da 6k ne arasınTelli Baba türbesi mi bura kardesim
Telli baba da 6k ne arasınTelli Baba türbesi mi bura kardesim
Çocukken bende senin gibiydim izmarit toplar içerdim büyüdük artik puahahMaç başlamadan bir izmarit daha bulsam iyi olacak![]()
2 gece demek istedin herhalde 20 milyon değilse o ekranDun ole bir ekran kaçırdım ki slotta gece gelseydi varya 2 sene parasız kalmazdım valla puaha
Ulan hiç 6 k lik sallamasyon kupon yapacak kadar zengin olamadım beHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
😂😂Telli Baba türbesi mi bura kardesim
Kanka 400 TL.ile sabahtan beri bogustum midem kaldırmadı artık analiz cart curt işini salladimUlan hiç 6 k lik sallamasyon kupon yapacak kadar zengin olamadım be
Olsun borçlarımizi öperdik bi de kuşbaşı yerdik üstüne biraz da dağıtım tm di puaha2 gece demek istedin herhalde 20 milyon değilse o ekran
Ben büyümedim demekÇocukken bende senin gibiydim izmarit toplar içerdim büyüdük artik puahah
Mac yokki milli maçlar yüzünden bulten cacık resmen bir iki basket var sadeceKanka 400 TL.ile sabahtan beri bogustum midem kaldırmadı artık analiz cart curt işini salladim
Kuşbaşı 2 olsun kankaOlsun borçlarımizi öperdik bi de kuşbaşı yerdik üstüne biraz da dağıtım tm di puaha
Memur adamsin izmarit topluyon valla takdir ettim seni puahaBen büyümedim demek![]()
Dağıtım diyince çok üzüldüm be feroo aklıma geldi sigara parası beeeOlsun borçlarımizi öperdik bi de kuşbaşı yerdik üstüne biraz da dağıtım tm di puaha
Bol şanslarHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
Bol şans hocamHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
Dagitimda snaa en iyi kuşbaşı parasını yollardım dost madem konu açtın biraz yag çekelim sana puahhaKuşbaşı 2 olsun kanka
Hahahhaha izmarit 🔴 kırmızı noktamMemur adamsin izmarit topluyon valla takdir ettim seni puaha
Bol şanslarHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
bol şans dostHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
Banada bol tereyağlı iskender gelirmiDagitimda snaa en iyi kuşbaşı parasını yollardım dost madem konu açtın biraz yag çekelim sana puahha