http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios | 2 li Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,445
8,568
113
Ben 2 ye 2900 aldım 2 kişi 250 gelirse çekiliş açtım
En az 6-7 kişi yazdı yeminle . Halbuki ben de 900 almıştım 😂😂
Dost senin dönem baya kötü oldu ya. Hem çok verdin, hem de düşük karlarla çok verdin. İnan bir dm atamadım sana için😅 ama milletin umrunda değil muhabbet olsun olmasın saldırıyor. Samimiyet varsa tamam da. Hiç tanımadıkların bile yazıyor

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,029
24,171
113
Dost senin dönem baya kötü oldu ya. Hem çok verdin, hem de düşük karlarla çok verdin. İnan bir dm atamadım sana için😅 ama milletin umrunda değil muhabbet olsun olmasın saldırıyor. Samimiyet varsa tamam da. Hiç tanımadıkların bile yazıyor
Kanka muhabbetim olanlara samimi olduklarıma vereyim önemli değil feda olsun. Sen bunu düşünebiliyon birkaç kez de ödül attın zaten geçmişte o bile yeter

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,445
8,568
113
Kanka muhabbetim olanlara samimi olduklarıma vereyim önemli değil feda olsun. Sen bunu düşünebiliyon birkaç kez de ödül attın zaten geçmişte o bile yeter
Varol dostum. Kazanalım yeter ki her zaman paylaşırız dostlarla. Sen de bu konuda çok eli açık adamsın biliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için