Ne pazarlığı la olum ben sizlerin çok çok kazanmasını isterim sen de ha MetinPazarlıklad basladı bıle
Ne pazarlığı la olum ben sizlerin çok çok kazanmasını isterim sen de ha MetinPazarlıklad basladı bıle
Lan sana demedıım sımdı dm atıyolardır adama ondan bahsettımNe pazarlığı la olum ben sizlerin çok çok kazanmasını isterim sen de ha Metin
Cansın kankam 😂Lan sana demedıım sımdı dm atıyolardır adama ondan bahsettım
Bağaaa serbest mi ağam iki el 🙌 ovuşturalım adettendirrrr 😅😅Adamın alacağı surda 4k para dost. Buna da el yağlıyorlarsa ne diyeyim ben yani
Ne rolü bu para 50 k olmadan ne bana ne size yar olmaz ödeme var iş ciddi@Barrios gece rollümüz var gibi he kankam ahahahh gecedeyim işe gidiyorum alowwwwe 🤣🤣
O zaman şöyle yapıyoruz bu gece senin için hedef 50 k gerekirse 8 adım roll açıyoruz kankam ayıpsınnnn 😍😍Ne rolü bu para 50 k olmadan ne bana ne size yar olmaz ödeme var iş ciddi
Ben 2 ye 2900 aldım 2 kişi 250 gelirse çekiliş açtımAdamın alacağı surda 4k para dost. Buna da el yağlıyorlarsa ne diyeyim ben yani
Sen dikkatli oyna önce can sonra cananNe rolü bu para 50 k olmadan ne bana ne size yar olmaz ödeme var iş ciddi
Dost senin dönem baya kötü oldu ya. Hem çok verdin, hem de düşük karlarla çok verdin. İnan bir dm atamadım sana için😅 ama milletin umrunda değil muhabbet olsun olmasın saldırıyor. Samimiyet varsa tamam da. Hiç tanımadıkların bile yazıyorBen 2 ye 2900 aldım 2 kişi 250 gelirse çekiliş açtım
En az 6-7 kişi yazdı yeminle . Halbuki ben de 900 almıştım 😂😂
Kanka muhabbetim olanlara samimi olduklarıma vereyim önemli değil feda olsun. Sen bunu düşünebiliyon birkaç kez de ödül attın zaten geçmişte o bile yeterDost senin dönem baya kötü oldu ya. Hem çok verdin, hem de düşük karlarla çok verdin. İnan bir dm atamadım sana için😅 ama milletin umrunda değil muhabbet olsun olmasın saldırıyor. Samimiyet varsa tamam da. Hiç tanımadıkların bile yazıyor
İfşa gelir mi parkeciBen 2 ye 2900 aldım 2 kişi 250 gelirse çekiliş açtım
En az 6-7 kişi yazdı yeminle . Halbuki ben de 900 almıştım 😂😂
RezaletDağıtım yok gece rol açacam toplarsak ancak. Dostlar darılmasın şimdiden diyeyim
Varol dostum. Kazanalım yeter ki her zaman paylaşırız dostlarla. Sen de bu konuda çok eli açık adamsın biliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz içinKanka muhabbetim olanlara samimi olduklarıma vereyim önemli değil feda olsun. Sen bunu düşünebiliyon birkaç kez de ödül attın zaten geçmişte o bile yeter
Severiz de gerek yok kankssİfşa gelir mi parkeci
Tebrikler sonundaaSon paramız gelirse gece döndürmeye çalışacam gelmezse zaten değişen bişey yokEkli dosyayı görüntüle 857885