Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baronizm / Lazio Yener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2800
Kupon Oranı
3.00

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
@Daimon kral bu şahıs eğlenceden mizahtan anlayacak kapasitesi yok malasef ve laf sokuyor egerki müdahale etmeyeceksen arkadaşı zıplatacağım iznin varsa
Yukarıda bir tane susturduğum bebe var bunlarda 4-5 kişi var böyle formu bunların makata sokmuşlar gibi sahipleniyorlar cevap verme reis bak keyfine

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Beni forumda çoğu kişi bilir ne olduğumu kim olduğumu kaç kaç yüz kişiye ne dagittimi yazdıklarımı mizah eğlence amaçlı yazdığımı anlayacak kapasiten yoksa senin için üzüldüm neyse
Sen hiç bir gazetede mizahçıların her sayfada aynı mizahını gördün mü? Mizah bir kere yapılır , yazılır birden fazla aynı şeyleri tekrar etmeye biz Türk milleti olarak şeyini çıkartmak olarak algılıyoruz bizde kapasite yokta sendede afedersin mizah ve şaka yapma kabiliyeti yok keza eline yuzune bulaştırıyorsun sen birdaha şaka ve mizah yapma İnan hiç komik olmuyorsun bizde Senin için üzülüyoruz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,296
4,180
113
Bir Baronun Tek Maç Oynadığı Zaman Yatma İhtimali %3 falandır
Sen ne çekiyon çok merak ediyorum kadroya bi bak yine de bu lazıo alamaz berabere biter ama yinede alamaz kendi kalemize attık 2 inci gol salakça yediler lazıo top oynamıyor yani kendini padişah ilan etti hey allahım ya 😂😂

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Sen ne çekiyon çok merak ediyorum kadroya bi bak yine de bu lazıo alamaz berabere biter ama yinede alamaz kendi kalemize attık 2 inci gol salakça yediler lazıo top oynamıyor yani kendini padişah ilan etti hey allahım ya 😂😂
Müslümüm geçende birsey demiştin de neyse 🙃🙃

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
Gs top mu oynuyor reis defansın arkasına atılan her top posizyon ki lazionun ffpden transfer yasağı var eski Lazio yok yani

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,566
1,560
113
Beni forumda çoğu kişi bilir ne olduğumu kim olduğumu kaç kaç yüz kişiye ne dagittimi yazdıklarımı mizah eğlence amaçlı yazdığımı anlayacak kapasiten yoksa senin için üzüldüm neyse
Seni bilmez olur muyuz babanın tarlasını evini arabasını kumarda basıp hep kaybettin hepsini de forumda paylaştın herkes bilir seni

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Sen hiç bir gazetede mizahçıların her sayfada aynı mizahını gördün mü? Mizah bir kere yapılır , yazılır birden fazla aynı şeyleri tekrar etmeye biz Türk milleti olarak şeyini çıkartmak olarak algılıyoruz bizde kapasite yokta sendede afedersin mizah ve şaka yapma kabiliyeti yok keza eline yuzune bulaştırıyorsun sen birdaha şaka ve mizah yapma İnan hiç komik olmuyorsun bizde Senin için üzülüyoruz
Beğenmiyorsan sittir git konudan beni yoksay sana zorla konuyu oku diyen mi var aiqqq beni banlatacak illa forumdan

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,296
4,180
113
Müslümüm geçende birsey demiştin de neyse 🙃🙃
Evet arkasındayım bu kupona da geçmiş olsun diyorum şimdi sen gözünü sevim ya kadroya bak bi futbol bak atılan gollere bak salaklar kendi kalemize attı baktı karşı tarafta iş yok 😂😂😂

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
@Daimon son yazılan 15 mesajı silermisin durduk yere ban yiyecem şimdi

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113

İt Ürür Kervan Yürür

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,344
2,755
113
Futbol bu neden olmasın gs yenilmez diye bişey mi tamam kadro ii ama yenile bilir arkadaş oynamış şans dile gec olursa olur bastıgı parayı berabermi kazandınız size ne isteyen istedigine oynar

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Burda herkes adam gibi yorum yapma hakkına sahip dimi bu arkadaş sizden torpilli mi yukarda adama siktir git yazmış şimdi 4 5 tane dallama yazıyo bişey dediğiniz yok biz ufak bi kelime kullansak forumun huzurunu kaçırmak yasak der 2 3 gün banlarsınız bumu adalet @Shellac @Daimon
Müslüm yorma kendini kanka adminlerde kendi haline bıraktı doktor tavsiyesini dikkate almışlar sağ olsunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...