Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baronizm / Lazio Yener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2800
Kupon Oranı
3.00

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
Bol şans Maç 1-1 2-1 arası biter bir gol daha çıkarsa çıkar. Umarım tersi olur kazanırsın

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
Bir Baronun Tek Maç Oynadığı Zaman Yatma İhtimali %3 falandır
Kanka şimdi böyle yazıyon eyvallah tutsunda tam tersi oldu tutmadı diyelim bu yazdıklarını birisi alıntı yaptı şimdi konuş dedi ne diyeceksin?

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Arkadaşlar galatasaray karşısında rizespor Gaziantep kasimpasa olursa büyük takım karşısında biraz düzgün takım olduğu zaman sıradan bir takım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,984
50,046
113
Ayrıca 8 senelik üyeler varken kendine forumun sefir falan demen :D Kurtlar vadisini azaltalım

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Ayrıca 8 senelik üyeler varken kendine forumun sefir falan demen :D Kurtlar vadisini azaltalım
İşte gel bu oğlana mizah olduğunu tamamen eğlence olduğunu anlat 🙃🙃 kimlerle uğraşıyoruz yaa

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,415
6,688
113
bana mı laf ettin bende çok içiyorum ama bu kadar içmiyorum :D
Bu alkol veya madde kafası değil kanka bu kumardan beyin yemişlik kafası bizim bir arkadaş var uyurken bile hadi gol at aha 1-1 oldu aha kupon tuttu diye sabaha kadar sayıklıyor buda aynı model ama bu bir tık ilerisi onun forumda hesabı yok böyle yazılar yazıp kendini aciz duruma sokmuyor

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
Şuan 2 1 lazio yenioyo ama kazanamaz bence yunus barış girdikten sonra 1 2 gol daha atar gs

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,284
412
83
2/1 oldu bakalm 2.yarı ne olcak

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
Bu alkol veya madde kafası değil kanka bu kumardan beyin yemişlik kafası bizim bir arkadaş var uyurken bile hadi gol at aha 1-1 oldu aha kupon tuttu diye sabaha kadar sayıklıyor buda aynı model ama bu bir tık ilerisi onun forumda hesabı yok böyle yazılar yazıp kendini aciz duruma sokmuyor
kahkaha attım valla kankam ahhahahahahahahaa

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,984
50,046
113
Olum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Beni forumda çoğu kişi bilir ne olduğumu kim olduğumu kaç kaç yüz kişiye ne dagittimi yazdıklarımı mizah eğlence amaçlı yazdığımı anlayacak kapasiten yoksa senin için üzüldüm neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...