- 8,415
- 6,688
- 113
Bol şans Maç 1-1 2-1 arası biter bir gol daha çıkarsa çıkar. Umarım tersi olur kazanırsın
Kanka şimdi böyle yazıyon eyvallah tutsunda tam tersi oldu tutmadı diyelim bu yazdıklarını birisi alıntı yaptı şimdi konuş dedi ne diyeceksin?Bir Baronun Tek Maç Oynadığı Zaman Yatma İhtimali %3 falandır
%3 ihtimal geldi diyecek tabii ki ben olsam öyle derdim sdfgfhdgjhgsdftyhsKanka şimdi böyle yazıyon eyvallah tutsunda tam tersi oldu tutmadı diyelim bu yazdıklarını birisi alıntı yaptı şimdi konuş dedi ne diyeceksin?
Öyle birsey olma ihtimali yokKanka şimdi böyle yazıyon eyvallah tutsunda tam tersi oldu tutmadı diyelim bu yazdıklarını birisi alıntı yaptı şimdi konuş dedi ne diyeceksin?
Allah ruh ve akıl sağlığı versin amin bol şans.Öyle birsey olma ihtimali yok
Dostum çok içmeArkadaşlar galatasaray karşısında rizespor Gaziantep kasimpasa olursa büyük takım karşısında biraz düzgün takım olduğu zaman sıradan bir takım
bana mı laf ettin bende çok içiyorum ama bu kadar içmiyorumDostum çok içme
İşte gel bu oğlana mizah olduğunu tamamen eğlence olduğunu anlat 🙃🙃 kimlerle uğraşıyoruz yaaAyrıca 8 senelik üyeler varken kendine forumun sefir falan demenKurtlar vadisini azaltalım
Bu alkol veya madde kafası değil kanka bu kumardan beyin yemişlik kafası bizim bir arkadaş var uyurken bile hadi gol at aha 1-1 oldu aha kupon tuttu diye sabaha kadar sayıklıyor buda aynı model ama bu bir tık ilerisi onun forumda hesabı yok böyle yazılar yazıp kendini aciz duruma sokmuyorbana mı laf ettin bende çok içiyorum ama bu kadar içmiyorum![]()
kahkaha attım valla kankam ahhahahahahahahaaBu alkol veya madde kafası değil kanka bu kumardan beyin yemişlik kafası bizim bir arkadaş var uyurken bile hadi gol at aha 1-1 oldu aha kupon tuttu diye sabaha kadar sayıklıyor buda aynı model ama bu bir tık ilerisi onun forumda hesabı yok böyle yazılar yazıp kendini aciz duruma sokmuyor
Olum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Bu alkol veya madde kafası değil kanka bu kumardan beyin yemişlik kafası bizim bir arkadaş var uyurken bile hadi gol at aha 1-1 oldu aha kupon tuttu diye sabaha kadar sayıklıyor buda aynı model ama bu bir tık ilerisi onun forumda hesabı yok böyle yazılar yazıp kendini aciz duruma sokmuyor
Beni forumda çoğu kişi bilir ne olduğumu kim olduğumu kaç kaç yüz kişiye ne dagittimi yazdıklarımı mizah eğlence amaçlı yazdığımı anlayacak kapasiten yoksa senin için üzüldüm neyseBu alkol veya madde kafası değil kanka bu kumardan beyin yemişlik kafası bizim bir arkadaş var uyurken bile hadi gol at aha 1-1 oldu aha kupon tuttu diye sabaha kadar sayıklıyor buda aynı model ama bu bir tık ilerisi onun forumda hesabı yok böyle yazılar yazıp kendini aciz duruma sokmuyor
zıplatacağım mıplatacağım nasıl bir kelime ?@Daimon kral bu şahıs eğlenceden mizahtan anlayacak kapasitesi yok malasef ve laf sokuyor egerki müdahale etmeyeceksen arkadaşı zıplatacağım iznin varsa