Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Barcelona & Real Madrid Kırmızı Kart Çıkar

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
1,582
113
Dostlar Barça-Real maçında birileri birilerinin ayağını kıracakmış gibi hissediyorum. Öyle bir maç
Oluyor ki gerçekten bu maçta tansiyon düşecek gibi değil. 3.65 oranı var kırmızı kart olurun. Değerlendirin derim. Ben aldım 1k lık

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,257
702
113
Dostlar Barça-Real maçında birileri birilerinin ayağını kıracakmış gibi hissediyorum. Öyle bir maç
Oluyor ki gerçekten bu maçta tansiyon düşecek gibi değil. 3.65 oranı var kırmızı kart olurun. Değerlendirin derim. Ben aldım 1k lık
vını sarı kart gorur alın mac oncesı 3 4 orandı suan cıkmıstır belkı

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,173
548
113
Bol şans

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,401
581
113
Dostlar New england II ABD alt Lig maçını bulamıyorum skor kaç kac

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Barça şuan reali eziyor sahada eziyor taktiğin dsiplinin oyun gücünün takım olmanın gücü işte

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,912
3,094
113
Gameofbet penaltı aldık vermedı olmonjn pozisyonu penaltıydı normalde bakalım ne olucak megabhiste real alır dedik

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
dün bu hakem var diye real maça çıkmayacaktı siz düşünün barçanın ofsayt taktiği işe yarıyor iki pozisyonda da ofsayta düştü real eşşeği barça reali rezil ediyor normalde ama ikinci yarı baronlar devreye girerse real üç tane bile atabilir

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
1,582
113
Hakem çok ama çok ilginç şekilde şartlanmışcasına %90 lık 4-5 tane sarı kartlık hatta bir tane kırmızılık pozisyonu 1 sarı kartla geçti. 2. Yarı bu oyunda eğer hakem artık tamam yeter tölere ettiğim der ve bir başlarsa çok kart çıkar çünkü aşırı fazla faul oluyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
dün bu hakem var diye real maça çıkmayacaktı siz düşünün barçanın ofsayt taktiği işe yarıyor iki pozisyonda da ofsayta düştü real eşşeği barça reali rezil ediyor normalde ama ikinci yarı baronlar devreye girerse real üç tane bile atabilir
Mbappe oyuna giriyor ofsayt eşşeği eleman barça karşısında rezil olacak 😁

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Çok yüklenme olunca çıkmıyor kırmızı ins çıkar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,359
2,759
113
Real sahada yok tek tarafli maç eski tadi yok

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kanlı bıçaklı düşman gibiler

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kan görüyorum hocam kemik sesi duyuyorum

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,039
1,184
113
Son 100 liramı malbappe gol atar oynadım gelirse ekime gelmezse ... Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim. Ne zaman yüzümüz gülecek la bizim

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,651
1,412
113
2.5 alt aldık keyfimize bakiyoruz