- 1,156
- 1,381
- 113
Ahh kral ahh keyfine bakamadan gitri2.5 alt aldık keyfimize bakiyoruz
Ahh kral ahh keyfine bakamadan gitri2.5 alt aldık keyfimize bakiyoruz
Vay be gitmiş haha sgalik olsunAhh kral ahh keyfine bakamadan gitri
Maçı nerdenn izliyebiliriz ağalar ya
Çok sağol kanka da aşırı kasiyo burda ya
Buyur kanka
Bende gameofbette aldım oenaltı şerefsilzer patlattı resmen maçta 3 penaltı yenildi dakika 37 ve 90 larda 2 net penaltı yedi şerefsiz halem maçla alakası yoktur real malı 2 golü salaklıktan yedi resmenBu maçta şike yoksa ben malım ya maçı berabere bitirmek için herşeyi yaptılar penaltıyı bile iptal ettiler eğer bu maç 1 2 olsaydı o penaktıyı verirlerdi penaltı olur oynadık patlattılar adiler
Kupayı reale verecekler bu çok bariz kupa realin sampiyonluk barcanınBende gameofbette aldım oenaltı şerefsilzer patlattı resmen maçta 3 penaltı yenildi dakika 37 ve 90 larda 2 net penaltı yedi şerefsiz halem maçla alakası yoktur real malı 2 golü salaklıktan yedi resmen
Hem penaltıyı iptal ettirdi hem de hemen önceki pozisyonda Rudiger çelme atarak Torres'i ceza sahası içinde düşürdü. Var'dan uyarı bile gelmedi. Türkiye'de bir derbi maçında bunlar olsa yer yerinden oynar. Resmen çelmeyi taktı hakem devam dediBu maçta şike yoksa ben malım ya maçı berabere bitirmek için herşeyi yaptılar penaltıyı bile iptal ettiler eğer bu maç 1 2 olsaydı o penaktıyı verirlerdi penaltı olur oynadık patlattılar adiler
Çok rezil birgün özellerde son 2 aydır aşırı kayıp var yawKupayı reale verecekler bu çok bariz kupa realin sampiyonluk barcanın