Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Barcelona & Real Madrid Kırmızı Kart Çıkar

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Maçı nerdenn izliyebiliriz ağalar ya

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,115
1,550
113
Bu maçta şike yoksa ben malım ya maçı berabere bitirmek için herşeyi yaptılar penaltıyı bile iptal ettiler eğer bu maç 1 2 olsaydı o penaktıyı verirlerdi penaltı olur oynadık patlattılar adiler

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,921
3,096
113
Bu maçta şike yoksa ben malım ya maçı berabere bitirmek için herşeyi yaptılar penaltıyı bile iptal ettiler eğer bu maç 1 2 olsaydı o penaktıyı verirlerdi penaltı olur oynadık patlattılar adiler
Bende gameofbette aldım oenaltı şerefsilzer patlattı resmen maçta 3 penaltı yenildi dakika 37 ve 90 larda 2 net penaltı yedi şerefsiz halem maçla alakası yoktur real malı 2 golü salaklıktan yedi resmen

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,115
1,550
113
Bende gameofbette aldım oenaltı şerefsilzer patlattı resmen maçta 3 penaltı yenildi dakika 37 ve 90 larda 2 net penaltı yedi şerefsiz halem maçla alakası yoktur real malı 2 golü salaklıktan yedi resmen
Kupayı reale verecekler bu çok bariz kupa realin sampiyonluk barcanın

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,652
1,412
113
Uzatmalar dahil 0 verdik keyfimize bakiyoruz

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Hem penaltıyı iptal ettirdi hem de hemen önceki pozisyonda Rudiger çelme atarak Torres'i ceza sahası içinde düşürdü. Var'dan uyarı bile gelmedi. Türkiye'de bir derbi maçında bunlar olsa yer yerinden oynar. Resmen çelmeyi taktı hakem devam dedi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,674
1,917
113
Arda realde ayagina topun yakistigi brahim diaz, modricle birlikte en iyi oyuncu. Milli takimi tek basina avrupa finaline tasitabilir zamanla

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,008
2,931
113
Kupa maçında herkes al ver gülüm topçusu oldu kırmızı gelmezdi zaten.