- 20,313
- 12,083
- 113
Beyler ben bar doldurmali bir oyunda bari doldurdum daha once fastexe cekiyordum ama bu sefer vbet ftn hesabini verdim ama para hesaba gecmedi bir cozumu varmidir yoksa para cop mu oldu
Neden ayni ftn adresi verdim gecmesi lazimdigitti para
48 saat sonrada geçebiliyor . Haziranda benim 35 saat sonra falan transfer olmuştu o da bir defa geldi basimaBeyler ben bar doldurmali bir oyunda bari doldurdum daha once fastexe cekiyordum ama bu sefer vbet ftn hesabini verdim ama para hesaba gecmedi bir cozumu varmidir yoksa para cop mu oldu
İlglnc knk gecmedi gerekti benceBeyler ben bar doldurmali bir oyunda bari doldurdum daha once fastexe cekiyordum ama bu sefer vbet ftn hesabini verdim ama para hesaba gecmedi bir cozumu varmidir yoksa para cop mu oldu
Canlı destege baglan söyle yardımcı olsunlar knkNeden ayni ftn adresi verdim gecmesi lazimdi
Ayni olay mi yoksa normal yatirim miydi senn48 saat sonrada geçebiliyor . Haziranda benim 35 saat sonra falan transfer olmuştu o da bir defa geldi basima
Txd kodu mu ne bisi istiyorCanlı destege baglan söyle yardımcı olsunlar knk
Faxtexe çekersen isteAyni olay mi yoksa normal yatirim miydi senn
Parayı hangi siteden aktsrdıydan o siteden cekim dekontu, işlem belgesi iste, vbete ilet hesabına gecirsinler başıma gelmişti Bi defaTxd kodu mu ne bisi istiyor
Ben vbet ftn cuzdani verdimFaxtexe çekersen iste
Siteyle alakasi yok bar doldurdumParayı hangi siteden aktsrdıydan o siteden cekim dekontu, işlem belgesi iste, vbete ilet hesabına gecirsinler başıma gelmişti Bi defa
İşlemi yaptıgin dekontu at canlıya detaylı anlat tdx kodu orda yazıyorBeyler baska basina gelen var mi yads tdx kodumu ne onu nereden bulacaz
Dekont nerden bulacaz clam yapip cuzdan adresini girdim benİşlemi yaptıgin dekontu at canlıya detaylı anlat tdx kodu orda yazıyor
Gelmiyor genelde bu abiDekont nerden bulacaz clam yapip cuzdan adresini girdim ben