Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bar Doldurmalı Ft Oyunu Hakkında

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,313
12,083
113
Beyler ben bar doldurmali bir oyunda bari doldurdum daha once fastexe cekiyordum ama bu sefer vbet ftn hesabini verdim ama para hesaba gecmedi bir cozumu varmidir yoksa para cop mu oldu

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,338
4,953
113
Beyler ben bar doldurmali bir oyunda bari doldurdum daha once fastexe cekiyordum ama bu sefer vbet ftn hesabini verdim ama para hesaba gecmedi bir cozumu varmidir yoksa para cop mu oldu
48 saat sonrada geçebiliyor . Haziranda benim 35 saat sonra falan transfer olmuştu o da bir defa geldi basima

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,533
4,889
113
İlglnc knk gecmedi gerekti bence

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
hicbir fikri tecrubesi olmayip olabilir geçmesi lazim destekle görüş falan diye akil verenler kopartiyor yok yav ulan hic akla gelmez bi fikir valla demek canli destege yazsin 😅 adam bilen varsa soruyor bilmiyosan ilerle geç iste

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,313
12,083
113
Beyler baska basina gelen var mi yads tdx kodumu ne onu nereden bulacaz

TORETTO

fast and furious