http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bankobet | 1.500 TL Deneme Bonusu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,884
84,453
113
1732550570943.png

Minimum 200₺ maksimum 1500₺’ye kadar yatırımlar için %100 bonus olarak tanımlanır.

1500₺ deneme bonusu için çekim işlemleri iki koşulda yapılabilir:

Sıfır Risk:

Kullanıcı bonus bakiyesi kaybedildiğinde ve kullanıcı bakiyesi yatırım miktarına eşit veya altında olduğunda çekim işlemi gerçekleştirilebilir.
Böylelikle kullanıcı herhangi bir kayıp yaşamadan yatırımını iade alabilir.

Kolay Kazanç:

Bonus bakiyesiyle Minimum maksimum bonusun 10 katı çekim yapabilir.

Not: Aktif kuponu veya oyunu olan kullanıcılar çekim işlemi gerçekleştiremez.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

batuhnskrya

BONUS AVCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
222
43
"Deneme bonusumuz güncellenmiştir efendim yatırım yaparak 10 katı kazanç sağlayabilirsiniz kayıp yaşamanız durumunda yatırımınız geri iade edilecektir"

Yani kayıp şansınız yok sadece kazanma ihtimali var şimdi 1200 TL yatırım yapıp şansımi denicem olmazsa geri cekicem

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,255
1,904
113
Ben birşey anlamadım nasıl bonus bu

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
121
43
Bun
Ben birşey anlamadım nasıl bonus bu
un üstüne bence bonus yok bak şimdi anlayacginiz dilden konusaym bakiyeni 10 x yap hepsini cek diyelm yapamadn hopp 1500 TL bı geri aliorsun sıfır risk ama kazanirsan 15 k bişey kaybetmiyor şuan anlayacağın siz 2 k yap 200 çek devam edin Batu bakma bunlara 10 numara bonus bu arada kasa olmadığı zaman böyle bonuslar çıkıyor umarım bitmez

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,643
1,478
113
Şimdi okudu sekmeyi kapattı dagilabiliriz

ahmet62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
862
434
63
Bu deneme bonusundan birşey anlayan varsa yazabilir mi😂😂😂

vankens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
559
288
63
Bu site dolandirici arkadaşlar benim kac arkadaşım deneme çekmek istedi bakiyeyi ip bahanesi ile sildiler bonusu değiştirip duruyorlar çünkü dolandıcı oldukları ortaya cıktı top ceviriyorlar

vankens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
559
288
63
Bun

un üstüne bence bonus yok bak şimdi anlayacginiz dilden konusaym bakiyeni 10 x yap hepsini cek diyelm yapamadn hopp 1500 TL bı geri aliorsun sıfır risk ama kazanirsan 15 k bişey kaybetmiyor şuan anlayacağın siz 2 k yap 200 çek devam edin Batu bakma bunlara 10 numara bonus bu arada kasa olmadığı zaman böyle bonuslar çıkıyor umarım bitmez
inanmayin ödemezler kardesim ben denemede kazandim ödemedi sildi bunlar milleti tokatlamak için yatırımlı yapmişlar simdide

Son düzenleme:

szrozkn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
63
28
Ne kadar boş konuşan , IQ seviyesi diplerde olan insan var , bu yaşa kadar nasıl geldiler acaba 🤦‍♂️