http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bankobet | 1.500 TL Deneme Bonusu

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
727
113
Beyler örnek veriyorum 200 yatırdınız 200 de bonus veriyor biri ana para biri bonus bakiyesi, sen 200 TL bonusu batırdın 200 kendi paran kalıyor onu çekebilirsin ama hepsini batırırsan iade olmuyor bunu açık şekilde yazmamış site ona göre oynayın

Bankobet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
125
56
28
Babasının hayrına risksiz vermiyor onun da şartı var 1200 yatirirsan min Max 12000 cekebilirsin yani garanti diye bir şey yok
selamlar sevgili RaymondReddington, üyemiz bonus bakiyesini kullanım sağlamasının ardından yatırım miktarı ya da daha altında bakiyeye ulaştığında şartsız bir şekilde çekim talebi veriyor. Bahsetmiş olduğunuz miktar bonus ile çekim şartıdır.

Bankobet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
125
56
28
inanmayin ödemezler kardesim ben denemede kazandim ödemedi sildi bunlar milleti tokatlamak için yatırımlı yapmişlar simdide
selamlar sevgili Vankens çoklu ip ya da kural dışı işleminiz olduğu taktirde üyelik bonusundan men edilmeniz gayet olağan bir işlemdir ve kurallarda yer alan bir bilgidir. İlginiz için ayrıca teşekkür ederiz.

Bankobet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
125
56
28
"Deneme bonusumuz güncellenmiştir efendim yatırım yaparak 10 katı kazanç sağlayabilirsiniz kayıp yaşamanız durumunda yatırımınız geri iade edilecektir"

Yani kayıp şansınız yok sadece kazanma ihtimali var şimdi 1200 TL yatırım yapıp şansımi denicem olmazsa geri cekicem
Hala anlamadın değil mi?
Niçin yapmışlar bu promoyu :) :)
Bir daha oku
selamlar sevgili masoud26 ne için yapılmış bahsetmek ister misiniz? Görüşleriniz bizler için çok değerlidir :)

Bankobet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
125
56
28
Bu site dolandirici arkadaşlar benim kac arkadaşım deneme çekmek istedi bakiyeyi ip bahanesi ile sildiler bonusu değiştirip duruyorlar çünkü dolandıcı oldukları ortaya cıktı top ceviriyorlar
Ben birşey anlamadım nasıl bonus bu
selamlar sevgili Hunreis, kısaca özetlemek gerekirse bonus bakiyesi ile min maks çekim kuralı var fakat bakiyeyi kaybettiniz ve yatırım miktarınız ya da altında bir miktara ulaştığınızda direkt çekim talebi verebiliyorsunuz. Aslında çok avantajlı bir bonus sanırım diğer sevgili form üyeleri bonusu yanlış yorumladılar. :)

vankens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
559
288
63
selamlar sevgili Hunreis, kısaca özetlemek gerekirse bonus bakiyesi ile min maks çekim kuralı var fakat bakiyeyi kaybettiniz ve yatırım miktarınız ya da altında bir miktara ulaştığınızda direkt çekim talebi verebiliyorsunuz. Aslında çok avantajlı bir bonus sanırım diğer sevgili form üyeleri bonusu yanlış yorumladılar. :)
Bonus avantajli siz güvenilir değilsiniz kardesim tanidigim 3 kişinin 800 TL deneme bonusu kazancini ip bahanesi ile ödemediniz. size kim güvenip yatırım yapsın

vankens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
559
288
63
selamlar sevgili Vankens çoklu ip ya da kural dışı işleminiz olduğu taktirde üyelik bonusundan men edilmeniz gayet olağan bir işlemdir ve kurallarda yer alan bir bilgidir. İlginiz için ayrıca teşekkür ederiz.
Çoklu ip filan yok bunu siz uyduruyorsunuz konuda bu kadar basit bende tşk ederim :)

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,018
84,565
113
1732887043317.png

GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ