- 530
- 270
- 63
TAKİMİN SON MAÇLARINA VE GOL SAYILARINA BAKIN DALGA GEÇMEYİN NOLUR OYNAYIN Gücünüz kadar bu takım her maçını 3 ve üzeri gol ile kazanıyor
Ya nolur oyna diyorum bırak goy goy usen banko dedin diye gittim arabayı sattım şu an el arabasına biniyorum mutlusundur inşallah
Yatarsa da şike yapıldı diye konu açarız olur biter misTAKİMİN SON MAÇLARINA VE GOL SAYILARINA BAKIN DALGA GEÇMEYİN NOLUR OYNAYIN Gücünüz kadar bu takım her maçını 3 ve üzeri gol ile kazanıyor
1.34 te dustu oran
Kardeşim dalga geçmiyoruz. Para yok ki .Ekli dosyayı görüntüle 767249
DALGA GEÇENE KADAR OYNASAYDİNİZ KEŞKE PARAM YOKTU OYNAYAMADİM ŞUAN GERÇEKTEN KAHROLUYORUM PARASIZLİGA
1 -0 oldu bakalımYAZIKLAR OLSUN YA SİZE DEDİMKİ 6 AYDIR BU TAKIMI TAKİP EDİYORUM ÇOK PARA KAZANDIM DEDİM KAALE ALMADİNİZ İLKYARIDAN 2-3 GOL ATACAK ZATEN![]()
Karnin aç mi dostum?Bırak şimdi arabayı poker için çayı demle 😂😂
yazıklar olsun bize🤣🤣YAZIKLAR OLSUN YA SİZE DEDİMKİ 6 AYDIR BU TAKIMI TAKİP EDİYORUM ÇOK PARA KAZANDIM DEDİM KAALE ALMADİNİZ İLKYARIDAN 2-3 GOL ATACAK ZATEN![]()
Salak mısın olm parası yoksa zorla mı oynatacan adamlara bide zorundalar mı olsada git bul.oyna aw çok istiyosanYAZIKLAR OLSUN YA SİZE DEDİMKİ 6 AYDIR BU TAKIMI TAKİP EDİYORUM ÇOK PARA KAZANDIM DEDİM KAALE ALMADİNİZ İLKYARIDAN 2-3 GOL ATACAK ZATEN![]()
Nasıl oluyormus ???Saol kardeş ama takip edicem dep nasıl 4 gol atacak bakalım