İlk yarı 3 5 olur buEkli dosyayı görüntüle 767253
PARAM YOKTU SİZLEREDE DERDİMİ ANLATAMADİM SONUÇ ORTADA DALGA GECEN VE OYNAMAYANLAR MUTLUMUSUNUZ SİMDİ ??
İlk yarı 3 5 olur buEkli dosyayı görüntüle 767253
PARAM YOKTU SİZLEREDE DERDİMİ ANLATAMADİM SONUÇ ORTADA DALGA GECEN VE OYNAMAYANLAR MUTLUMUSUNUZ SİMDİ ??
YAHU TAKİP ETTİĞİM TAKIM İNSANLAR PARA KAZANSİN İSTEDİM KÖTÜ MU ETTİMSalak mısın olm parası yoksa zorla mı oynatacan adamlara bide zorundalar mı olsada git bul.oyna aw çok istiyosan
AH BENİM CANIM KARDEŞİM NEDEN OYNAMAZSİN KİAha 2:0
Tamam hemen gidip tersine oyniyim de kazanayım
Mutlu musun şimdiBanko diye birşey yoktur
Ekran görüntüsü de attım maçı arıyordum bir baktım ornalar kaldırılmış bir baktım 1-0 şans işte biliyorsun biraz analiz etmek gerekiyor yoksa 1000 TL basacaktımAH BENİM CANIM KARDEŞİM NEDEN OYNAMAZSİN Kİ![]()
Geç dalganı bu adamlar her zaman böyle gol atıyorYazıklar olsun size niye oynamadınız![]()
Kuru pasta poğacamı alır gelirim yeterki çay tavşan kanı olsun 😁😂Karnin aç mi dostum?
Nickinden dolayi dedim ahahaKuru pasta poğacamı alır gelirim yeterki çay tavşan kanı olsun 😁😂
Aç olmasak forumda ne işimiz var Sabri dayııı pc var bende de senin işini görürümü bilmemNickinden dolayi dedim ahaha
Sorun olmuyomuş ya aynı ipden oyle dedi holi, saol yinedeAç olmasak forumda ne işimiz var Sabri dayııı pc var bende de senin işini görürümü bilmem
Geldi bile çoktan 4 oldu3 oldu