Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Aramaları Hakkında

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Krallar günde 4 farklı banka defalarca arıyor engelliyorum başka numaradan arıyorlar bunun bir çözümü var mı? 3 patlak kredi 1 kredi kartı var

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
336
63
Uzlaşmak en iyisi

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Malesef yok çözümü

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
Krallar günde 4 farklı banka defalarca arıyor engelliyorum başka numaradan arıyorlar bunun bir çözümü var mı? 3 patlak kredi 1 kredi kartı var

icraya verene kadar ararlar sonra sen onları ararsın ama onlar acmazlarr anlasmazlar.. 3 ay suren var odemezsen senı patlatırlar smdıden soyelyım 5 lıra ıse ornegeın borc ıcrada 15 den asagı odeyemezsın yok onuda beklerım varlık fonuna gıdınce oderım dersen 2 sene maasından keserler yuzde 25 oaralk

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
icraya verene kadar ararlar sonra sen onları ararsın ama onlar acmazlarr anlasmazlar.. 3 ay suren var odemezsen senı patlatırlar smdıden soyelyım 5 lıra ıse ornegeın borc ıcrada 15 den asagı odeyemezsın yok onuda beklerım varlık fonuna gıdınce oderım dersen 2 sene maasından keserler yuzde 25 oaralk
Maaşım yok kral günlük işlerde çalışıyorum

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
Maaşım yok kral günlük işlerde çalışıyorum

o zaman hat degıstır knka ulasamazlar ama hat degıstımıde butun bankacılıkların ınternet bankacılıgınıda gıdıp subeden guncellıcen yorucu bı ıs yada boyle borclarını kapatana kadar sabredcen

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,478
21,526
113
Benım telde var sende varmı bılmıyorum kayıtlı olmayan numaraları engelle dıye bsey var hıc calmıyor telefon