Ver cevaplarını o kadar aramazlarKrallar günde 4 farklı banka defalarca arıyor engelliyorum başka numaradan arıyorlar bunun bir çözümü var mı? 3 patlak kredi 1 kredi kartı var
Krallar günde 4 farklı banka defalarca arıyor engelliyorum başka numaradan arıyorlar bunun bir çözümü var mı? 3 patlak kredi 1 kredi kartı var
Maaşım yok kral günlük işlerde çalışıyorumicraya verene kadar ararlar sonra sen onları ararsın ama onlar acmazlarr anlasmazlar.. 3 ay suren var odemezsen senı patlatırlar smdıden soyelyım 5 lıra ıse ornegeın borc ıcrada 15 den asagı odeyemezsın yok onuda beklerım varlık fonuna gıdınce oderım dersen 2 sene maasından keserler yuzde 25 oaralk
Hattı gelen aramalara kapat kurtul kralKrallar günde 4 farklı banka defalarca arıyor engelliyorum başka numaradan arıyorlar bunun bir çözümü var mı? 3 patlak kredi 1 kredi kartı var
Maaşım yok kral günlük işlerde çalışıyorum
Numara değiştirirse ailesini tüm akrabalarını ararlar daha sikintio zaman hat degıstır knka ulasamazlar ama hat degıstımıde butun bankacılıkların ınternet bankacılıgınıda gıdıp subeden guncellıcen yorucu bı ıs yada boyle borclarını kapatana kadar sabredcen
Benım telde var sende varmı bılmıyorum kayıtlı olmayan numaraları engelle dıye bsey var hıc calmıyor telefonKrallar günde 4 farklı banka defalarca arıyor engelliyorum başka numaradan arıyorlar bunun bir çözümü var mı? 3 patlak kredi 1 kredi kartı var
O zaman da bonuslar kaçıyorSıtelerde arayamıyor mukemmel bsey
@Başkan seni başlamıştı iş çevirmişsin telegramdan Forum hakkında 😂Malesef yok çözümü
Ne kadar borç varO zaman da bonuslar kaçıyor
Hangi Telefon seninkiBenım telde var sende varmı bılmıyorum kayıtlı olmayan numaraları engelle dıye bsey var hıc calmıyor telefon
Real me 12 pro plusHangi Telefon seninki
Bi yanlış anlaşılma olmuş hangi o c yaptıysa artık@Başkan seni başlamıştı iş çevirmişsin telegramdan Forum hakkında 😂
Yeni tel alacam kendimeReal me 12 pro plus
Honor x9b kesinlikle al o teliYeni tel alacam kendime
Tavsiye edeceğin var mı 15 k Max fiyat.
Özellikleri iyi olan