Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bana İftira Atıldı

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
168
43
O tutarı en az bir kupona koyup kaybediyorum ben :) 1000 için ne davası abi

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,854
544
113
Çakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Bi bok çıkmaz birde suçlu olursun yalan söylüyor benden para koparmak İÇİN manevi tazminat almak İÇİN yapıyır der sen suçlu okursun hiç uğraşma bence😃😃

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
341
404
63
Çakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Kanka biz bu iddaa dan kafayı yemek üzereyiz senin derdine bak o adama itimatın yoksa başka eve çık kaldı ki kimseye güvenilmez asla..
Bizim derdimize bak seninkine bak biz zaten kafayı yemek üzereyiz gelen paralar sürekli gidiyor tutamıyoruz yükselemiyoruz

Skrinar

Yaşa Taşa Başa Oturma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,502
797
113
Ben bana iftira atan adamı vururum babamda olsa nokta

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
559
93
Sırf laf olsun diye açılmış konu

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
186
43
Kanka biz bu iddaa dan kafayı yemek üzereyiz senin derdine bak o adama itimatın yoksa başka eve çık kaldı ki kimseye güvenilmez asla..
Bizim derdimize bak seninkine bak biz zaten kafayı yemek üzereyiz gelen paralar sürekli gidiyor tutamıyoruz yükselemiyoruz
Çıktım zaten iki tane levye yedi çıktım