- 103,564
- 58,518
- 113
Kotu bro be maddiyat yerlerde durumlar vahim.sen nasilsinAbi nasılsın
Kotu bro be maddiyat yerlerde durumlar vahim.sen nasilsinAbi nasılsın
Kardeşim, sen çaldın diyen kişi baya profesyonel dolandırıcı herhalde, hırsız deseydi suçtu ama sen çaldın demek suç değilÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Şuraya başıma bir iş geldi yazdım tuhaf tuhaf yorumlar hepsini anlıyorum ama ben kumar için yada başka birşey için kimsenin beş kuruşuna dokunmam belki hayat tecrübesi olan biri adam akıllı bir şey yazar dedim yazanda olmuş ama gale alanda çok olmuş hırsız adam dokuz bin liranın içinden 1000 lirami alır buda düşündürücüKardeşim, sen çaldın diyen kişi baya profesyonel dolandırıcı herhalde, hırsız deseydi suçtu ama sen çaldın demek suç değil
Buradaki insanların genelinin yediği içtiği sadece kumar kardeşim,takma sen kişi kendinden bilirmiş onunla arkadaşlığını kes bir daha tecrübe edin etrafında kaliteli insanlar olsun bunun gibi kalitesiz süzme değil 🙏🏻Şuraya başıma bir iş geldi yazdım tuhaf tuhaf yorumlar hepsini anlıyorum ama ben kumar için yada başka birşey için kimsenin beş kuruşuna dokunmam belki hayat tecrübesi olan biri adam akıllı bir şey yazar dedim yazanda olmuş ama gale alanda çok olmuş hırsız adam dokuz bin liranın içinden 1000 lirami alır buda düşündürücü
Buraya konu açmak yerine kafasına basmayı neden düşünmedinÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
o çakallık yapmış sen de onu sövüşlemek için dava açarak çakallık peşindesin 🤣🤣🤣Çakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Dostum yorumlar tuhaf değil buraya bunu yazman tuhaf.Şuraya başıma bir iş geldi yazdım tuhaf tuhaf yorumlar hepsini anlıyorum ama ben kumar için yada başka birşey için kimsenin beş kuruşuna dokunmam belki hayat tecrübesi olan biri adam akıllı bir şey yazar dedim yazanda olmuş ama gale alanda çok olmuş hırsız adam dokuz bin liranın içinden 1000 lirami alır buda düşündürücü
o adam değilse sende onun gibi olma. boşver bin lira için sen yapma. erkeğin orusbusundan uzak fur dost. paragelip geçici itibar önemliÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
İşin mi yok be kardeşim, ayirabiliyorsan evini ayır yoluna bakÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
evet iki konuda açıldı bende hatırlıyorumBen hep diyorum acilan konular yinetici onayindan gecmeli.vallahide billahide sihim agriyor diye konu acildi bu forumda hatta ayni kisi g.tum agriyor diyede acmisdi sanirim
Yav abi yorum yapmyacam yapmyacam diyor insan ama bu kadar malca bir konuda acilamazzÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Çakallarla ne işin var boş ver uğraşma değmez ayrıl ondan adam akıllı birini bul onunla ortak kalÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Kardeşim siz ne içiniyoz böyle hiç inandırıcı gelmedi 🤣🤣🤣🤣Çakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi