- 2,082
- 863
- 113
İki kumarcı aynı evde kalınca yasanan malum olay
Ekli dosyalar
-
23.4 KB Görüntüleme: 30
Vay arkadaş insanlar nasil para kopartırım derdine düşmüş, sonumuz harap.Çakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Yakında Esra Erol`a döner burası kesinÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
İyi si.... Seni s....... debilirdiÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
bu yalan dolan çok eskide kaldı çol çocuk yapıyorÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Şahit yok Tanık yok kayıt yok belge yok Nasıl ispatlayacaksınÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Evden at onu yada evden ayrıl bugün bunu yapan yarın sana neler yapar unutmaÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Bak sen çakal olacak cakalaaaaaaÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Yerinde yorumVicdanına laf geçiremeyen adamlar foruma yazarak tatmin olmaya çalışıyor, ahir zamandayız kıyamet yakındır
Cimere yazÇakalın biriyle ev tuttuk beraber kalıyorduk haftalık hesapları aldık ben borçlara yatırdım kendide toplamda 9 bin lira nakit olarak cebine aldı 2-3 saat geçmeden bin liram eksik ben tuvalete gidince sen çaldın dedi bana polisi arayacaktim arattirmadi hesabımda yanlışlık olmuş bin lirayı ben başkasına göndermisim dedi adliyeye iftira ve hakaret davası açabilir miyim sonuç cikarmi
Gün geçmiyor ki Aysun Kayacı hep haklı çıkıyor.