- 21,422
- 14,804
- 113
Ridom devamkeeeKazandık mi dostlar
Ridom devamkeeeKazandık mi dostlar
Ridvanima bu alemde saygısızlık bikere yapılır.Muhakkak dinle ridomu @Balporsugu emmi@Balporsugu kupon gelince yanıma gel dost
Bol şans
Adamsın dostRidvanima bu alemde saygısızlık bikere yapılır.Muhakkak dinle ridomu @Balporsugu emmi
Gelmeden gelsem🤣@Balporsugu kupon gelince yanıma gel dost
Tmm ağabeyRidvanima bu alemde saygısızlık bikere yapılır.Muhakkak dinle ridomu @Balporsugu emmi
Teşekkürler dostBol şans
Utanırım dost deme öyle 😁😁Gelmeden gelsem🤣
Kaç k geliyor emmi tutarsaTmm ağabey
Utangac insanları severşm😁Utanırım dost deme öyle 😁😁
K ile işimiz olmaz dost bizim buralarda Sk derlerKaç k geliyor emmi tutarsa
Sizin oralar hangi harita kanka okyanus varmiK ile işimiz olmaz dost bizim buralarda Sk derler
Diyor ki kupon gelirse benim kârim kaç k olcak 😁😁K ile işimiz olmaz dost bizim buralarda Sk derler
İnsanlar ona deniz diyor ama ben büyük havuz diyorum dost öle bişiler var yaniSizin oralar hangi harita kanka okyanus varmi
@Balporsugu gelirse ridoma bi şans hediyesi 2000 binlira atsana kankaDiyor ki kupon gelirse benim kârim kaç k olcak 😁😁
K ufak miktar oldugu icin hic onemli degil açık çek karalarızDiyor ki kupon gelirse benim kârim kaç k olcak 😁😁
Açık çek veririz direk@Balporsugu gelirse ridoma bi şans hediyesi 2000 binlira atsana kanka
Ridoma 2k geç hemen ozaman emmi ölmüşlerin hayrinaK ufak miktar oldugu icin hic onemli degil açık çek karalarız
Atarsa nude foto gelir dost 😁😁@Balporsugu gelirse ridoma bi şans hediyesi 2000 binlira atsana kanka