- 3,891
- 2,172
- 113
neyse bu kupon gelmez ben gideyim viskimi yudumlayım ufak paralar icin bos yere sarj harcamayım
Hahahhahahahahaj🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ulan ridom yaaAtarsa nude foto gelir dost 😁😁
Mevlut okuturmusunuzRidoma 2k geç hemen ozaman emmi ölmüşlerin hayrina
Arkalı onlu kimlik selfie isterizAtarsa nude foto gelir dost 😁😁
Maykocum bal arısı kim ki canımı sıkacak? Anca vızıltı yaparReis muhabbeti kavgaya çevirmeyelim tatlıca surda muhabbet ediyoruz
Yav dayı gorende aminyum merkez bankasinin genel müdürusun Allah için kaç k paran var ya paran varsa burda ne işin var burdaysan niye burdasin yada neden burdasin emmi kardeş abineyse bu kupon gelmez ben gideyim viskimi yudumlayım ufak paralar icin bos yere sarj harcamayım
Lan nude atarım diom hâlâ mevlüt dio 😁😁Mevlut okuturmusunuz
Hocam akşam serifleriniz bereketli olsunMaykocum bal arısı kim ki canımı sıkacak? Anca vızıltı yapar
Sende iste öz çekim yaparım dost 😁😁Arkalı onlu kimlik selfie isteriz
Ya soğan çuvalı işte anca havaYav dayı gorende aminyum merkez bankasinin genel müdürusun Allah için kaç k paran var ya paran varsa burda ne işin var burdaysan niye burdasin yada neden burdasin emmi kardeş abi
Maykocum bu Avusturyalular niye korner atmioHocam akşam serifleriniz bereketli olsun
Sorularına cevapYav dayı gorende aminyum merkez bankasinin genel müdürusun Allah için kaç k paran var ya paran varsa burda ne işin var burdaysan niye burdasin yada neden burdasin emmi kardeş abi
Oufff heycan yptım ben banyodaki hacı şakir arkadası görmeye gidip geliyorumSende iste öz çekim yaparım dost 😁😁
İşine bak gereksiz geldin kuruttunYa soğan çuvalı işte anca hava
Kolay gelsin dostOufff heycan yptım ben banyodaki hacı şakir arkadası görmeye gidip geliyorum
Sanki benden önce çok tutturuyordunİşine bak gereksiz geldin kuruttun
Sagol dost senin oz selfie oncesi hazırlık😁Kolay gelsin dost
Gereksiz terim oynadıklarımın tutturduklarımın teminatıdır uzaaaSanki benden önce çok tutturuyordun
Bence daha çok yattiklarinin teminatıdırGereksiz terim oynadıklarımın tutturduklarımın teminatıdır uzaaa