http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Baikal1 / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,963
2,043
113
Odeyemiossn benim bildiğim arazi olmazsın gelirsin adam gibi söylersin odeyemiom diye süre istersin parayı alırken senaryo yazionuz ödemeye geldi mı arazi oluonuz .sonra da fakir edebiyatı yapionuz . Geçin bu işleri siz giderken biz donuoduk bu kadar muhtaçsan forumdaki insandan medet ummazsin actirmayin ağzımı kimseyi kırmak istemiom
Oldum olası bunu anlamadım ağa zaten buradan birinden istemek saçma zaten dışarıda alacak birin yoksa demek ki çok takmışsın ki vermiyolar artık

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,326
19,277
113
Bak kardeşim, bu olay forumda olmadı antalyada ahmetle karşılaştık, otelde çalışıyordum, kalacak yerini ayarladım cebine parasını koydum, yemeğini yedirdim bunlar söylenmez, ama zorla konusturuyorsunuz adamın konusunda, ben inkar etmiyorumki zaten durumuda anlattim ona ben yapılan iyiligide unutmam kotolugude unutmam ama bu şekilde in yargılı yaklasmayin bana değil baskasinada yaklaşmayın iki tarafı bı dinleyin önce yargısız infaz yapmayın, açım istersen dm kutusunu, alayım ekran görüntülerini buradan kaç kişi benden para istemiş, ne olursa olsun bu illetin içindeyiz hepimizi AMA BEN YANLİS YAPACAK BİR ADAM DEGİLİM... YAPMAMDA
Ben ortaya yazdım senin içinde geçerli herkes içinde
Borç aliosan odiceksjn kaçarı yok odeyemiosanda süre isticeksjn kendini bu duruma dusurmucen herkes ne yaparsa kendine yapar emin ol çoluğun çocuğun varmış kimseye arkandan küfür ettirme benden sana tavsiye

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,326
19,277
113
Oldum olası bunu anlamadım ağa zaten buradan birinden istemek saçma zaten dışarıda alacak birin yoksa demek ki çok takmışsın ki vermiyolar artık
3 senedir tanıdığım forumdan dostlarım var benim mesela telde de görüşürüz onlar harici girmem para muhabbetine. 1 elin parmağını geçmez..Çünkü menfaatçi adam da çok tokatçı da gerek yok .

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,963
2,043
113
Şu seaatli seviyorum ya hoş takım hep atıyor

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Ben ortaya yazdım senin içinde geçerli herkes içinde
Borç aliosan odiceksjn kaçarı yok odeyemiosanda süre isticeksjn kendini bu duruma dusurmucen herkes ne yaparsa kendine yapar emin ol çoluğun çocuğun varmış kimseye arkandan küfür ettirme benden sana tavsiye
Kim küfür ediysorsa en başta kendi ailesi için geçerlidir erkek adam zaten küfür etmez, durumu kabullenip ortada bir yanlış varsa, ne olursa olsun para dahi olsa konu, evli bir adamın kadın akrabalarina anasına bacisina mesaj atılmaz,MADEM NU KADAR DURUST KONUSYORSUN BUNADA CEVAP VER...

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
3 senedir tanıdığım forumdan dostlarım var benim mesela telde de görüşürüz onlar harici girmem para muhabbetine. 1 elin parmağını geçmez..Çünkü menfaatçi adam da çok tokatçı da gerek yok .
Yeri geldi seninle bile para alışverişi yaptık ne zaman birine yanlışımi gordun

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,963
2,043
113
Kesinlikle öyle benimde öyle bu işin nelerini gördüm 2 sene önce modluk falan yapıyordum ama çekilmez isteyeni de bitmiyor şeyi de şuraya bi kupon tuttur paylaş hemen dm dolar o yüzden kupon paylaşmam özelden dmden aynı şekil bi kaç dostum var onlarla paylaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...