- 1,775
- 1,834
- 113
@Baikal1 konu başlığını begenmedim kanka çekilişe girmemek için konu çok dağıldı sadece okudum yazılanları biraz.
Bol şansın olsun dostum umarım yeşillenir
Bol şansın olsun dostum umarım yeşillenir
Baskete gclmGolsllslslldkgoogoglfklfkkkk
Tam actim gol olduGolsllslslldkgoogoglfklfkkkk
Baskette 6 farkla alcaz yineBaskete gclm
Bol sans@seznaz01 abimizle roll deniyelim 1k kasamız var güzel birşey yaparsak bir kaç dosta ulaşırızbaşlıyoruz az sonra
Bak kardeşim, bu olay forumda olmadı antalyada ahmetle karşılaştık, otelde çalışıyordum, kalacak yerini ayarladım cebine parasını koydum, yemeğini yedirdim bunlar söylenmez, ama zorla konusturuyorsunuz adamın konusunda, ben inkar etmiyorumki zaten durumuda anlattim ona ben yapılan iyiligide unutmam kotolugude unutmam ama bu şekilde in yargılı yaklasmayin bana değil baskasinada yaklaşmayın iki tarafı bı dinleyin önce yargısız infaz yapmayın, açım istersen dm kutusunu, alayım ekran görüntülerini buradan kaç kişi benden para istemiş, ne olursa olsun bu illetin içindeyiz hepimizi AMA BEN YANLİS YAPACAK BİR ADAM DEGİLİM... YAPMAMDAOdeyemiossn benim bildiğim arazi olmazsın gelirsin adam gibi söylersin odeyemiom diye süre istersin parayı alırken senaryo yazionuz ödemeye geldi mı arazi oluonuz .sonra da fakir edebiyatı yapionuz . Geçin bu işleri siz giderken biz donuoduk bu kadar muhtaçsan forumdaki insandan medet ummazsin actirmayin ağzımı kimseyi kırmak istemiom