Bol şans olsun@seznaz01 abimizle roll deniyelim 1k kasamız var güzel birşey yaparsak bir kaç dosta ulaşırızbaşlıyoruz az sonra
Bol şans kardeşim erhana cok gulduk bugun aynı şansı yasamamk dileğiyle@seznaz01 abimizle roll deniyelim 1k kasamız var güzel birşey yaparsak bir kaç dosta ulaşırızbaşlıyoruz az sonra
Ben katılmıyorum çekilişe daha şansınız bol olsun umarım ulaşırsınız@seznaz01 abimizle roll deniyelim 1k kasamız var güzel birşey yaparsak bir kaç dosta ulaşırızbaşlıyoruz az sonra
Komedyenlik genetik mi dostKonuyu görüp like atıp zikirmatiği eline alan dost... Sende hoş geldin 🤣🤣
umarım tekrardan yeşillenir bol şanslar@seznaz01 abimizle roll deniyelim 1k kasamız var güzel birşey yaparsak bir kaç dosta ulaşırızbaşlıyoruz az sonra
Yooo neşem yerinde. Allah neşemi bozmasım lüzumsuz insanlarla dostKomedyenlik genetik mi dost
Anladım kral bol şanslarYooo neşem yerinde. Allah neşemi bozmasım lüzumsuz insanlarla dost
Onun taktigi bu dost diger rolede 3 dk once buna benzer bisey yazmis😂Komedyenlik genetik mi dost
Hiç ihtiyacım yok fakat iyi dileklerin için tesekkür ederim yinedeAnladım kral bol şanslar
kral yat uyu bırazdan 100 lıra ıstıcen yoksaAnladım kral bol şanslar
Ne oldu abi sorun ne onu anlamadımBen katılmıyorum çekilişe daha şansınız bol olsun umarım ulaşırsınız
İstersen o rollingte gecmişe git kanka ve gör. İlk mesaj atanlarındanım. Bekle ispatla geleyim böyle çaksan girmiyor çunkü deTek mac kalmis rolling kuponuna yaptigi yorum 😂😂😂😂
Oynamıyom knk para akbanktakral yat uyu bırazdan 100 lıra ıstıcen yoksa
Demin yazıyrdm konu kilitlendi oğlum hiç üşenmeden 600 mesajımı inceledi helal olsun sana adama resmen 3 lük attınAnladım kral bol şanslar