Efendim abim buyurHaylan abi
Efendim abim buyurHaylan abi
dmEfendim abim buyur
Neden acep fdjoğdjhlpjff
Kumar ocak söndürür bunu bile bile oynuyoz bizde de kafa yokPara kalmadi maas aliyorz yeminle ay sonunu getiremiyoruz nolcak bu halimiz
Vallahi kanka yeminler 20 sinde avans 5 inde maas aliyorum 2 gun para kalmazmi insanin cebindeKumar ocak söndürür bunu bile bile oynuyoz bizde de kafa yok
Ya kumarı bırak ya işi bırakVallahi kanka yeminler 20 sinde avans 5 inde maas aliyorum 2 gun para kalmazmi insanin cebinde
Isi birakamam ama kumari birakacamYa kumarı bırak ya işi bırak
Çayı demle sen biz erkek erkeğe oturalım boşver karı kızı jsjdjHatun senden bı ricam var giz..dss
Sadece bayanlara özel konu açsan,,cagirsan sessiz takılan bayanları,,dubaayferi denizkızıceydayi fenerli alevi,yirticikus,disikartal ı falan,,bizde çay demleyip keyiflice sohbetlerinizi okusak olmazmi..
Dün dede 1000x attı 13.cü freespin de tutmadı 8x ödedi 10x bile değildi evlat acısı kadar koydu bu bana umarım siz yaşamazsınız bet 10 bet diUyku tutmuyor kayıp çok Allah büyük 😁
gitti mi /(Dün dede 1000x attı 13.cü freespin de tutmadı 8x ödedi 10x bile değildi evlat acısı kadar koydu bu bana umarım siz yaşamazsınız bet 10 bet di
...Uyku tutmuyor kayıp çok Allah büyük 😁
Evet tutmadıgitti mi /(
Evet tutmadı
Bence 2 sinide bırak insan çalıştıkça kredi çekesi geliyorYa kumarı bırak ya işi bırak
Bende aynı 3300x aldım geçen dededen 1 betten şimdi bütün oyunlar 8x 10x max 20x ödüyor kafayı yersin 😅Dünden önceki gün bi 7700x yakaladım 4 bete o gün bu gündür bütün oyunlar 20x ödeme yapiyor 😂 12 tane site gezdim hepsi aynı
Sabah sabah güldürdünHatun senden bı ricam var giz..dss
Sadece bayanlara özel konu açsan,,cagirsan sessiz takılan bayanları,,dubaayferi denizkızıceydayi fenerli alevi,yirticikus,disikartal ı falan,,bizde çay demleyip keyiflice sohbetlerinizi okusak olmazmi..
Sende mi Leyla be oynama bosver otur evinde kazandığını da görmedik o ayrı konu tabiUyku tutmuyor kayıp çok Allah büyük 😁