- 4,051
- 1,775
- 113
Miraç senmisin laHe valla 😄
Miraç senmisin laHe valla 😄
La İstanbula gel gardaş😂He valla 😄
oynamadan duramıyoruzz3 aylık kiram birikti bitiklerdeyiz
Gelirim yeter kı içecek birileri olsunLa İstanbula gel gardaş😂
Ben varım baba komaya giren kadar 😂😂😂Gelirim yeter kı içecek birileri olsun
Haftaya ankaradayız durumun varsa bekleriz kapımız acıkYav İstanbulda olupta içki ısmarlamak isteyen yokmu @Holi44 Gibi fıhduduouodc
28@Holi44 Yaş kaçtı aga la fkşbjkfff
Ankarayi boşver İstanbula gel buralar güzel dljbsşhjskşhşkfpjd
BakalımAnkarayi boşver İstanbula gel buralar güzel dljbsşhjskşhşkfpjd
Reis Ankara dikmenle ilgili bi söz vardı neydi angaranın dikmeni bidaha gelirsem 🤣Ankara şuan itibari ile 7 derece benim oturduğum yer 5 derece gelmeyin kafayı mı yediniz bu soğukta güneye gidin güneye 😅😅😅 donarsınız yada mont şapka atkı eldiven ile gelin
Ankara'nın etrafı dikenli teller gelme gardaş gelme senide ...Reis Ankara dikmenle ilgili bi söz vardı neydi angaranın dikmeni bidaha gelirsem 🤣
Donuyom 😁Ankara şuan itibari ile 7 derece benim oturduğum yer 5 derece gelmeyin kafayı mı yediniz bu soğukta güneye gidin güneye 😅😅😅 donarsınız yada mont şapka atkı eldiven ile gelin
DmAnkara'nın etrafı dikenli teller gelme gardaş gelme senide ...😁😁
15 yıl önce kredi çektim 10 bin o zamanının parası 1 gram kazanç olmadı 😆😆😆Telefonu sattık kırmızıya bastık rulette 0 geldi tabletle takılıyorum Allah büyük 😂😂😂😂
Haylan abiAnkara şuan itibari ile 7 derece benim oturduğum yer 5 derece gelmeyin kafayı mı yediniz bu soğukta güneye gidin güneye 😅😅😅 donarsınız yada mont şapka atkı eldiven ile gelin