- 32,383
- 8,598
- 113
Uyku tutmuyor kayıp çok Allah büyük 😁
Hatun senden bı ricam var giz..dssUyku tutmuyor kayıp çok Allah büyük 😁
geçmiş olsun 😁😁Telefonu sattık kırmızıya bastık rulette 0 geldi tabletle takılıyorum Allah büyük 😂😂😂😂
Belçika’lı makina 😁
Geçmesi için telefon lazım 😂😂😂geçmiş olsun 😁😁
Elime para geçince Sadece bayanlara özel dağıtım yapacağım..kadınlar bir cicektir ,,baharda çiçekler açsın,kuşlar otsunHatun senden bı ricam var giz..dss
Sadece bayanlara özel konu açsan,,cagirsan sessiz takılan bayanları,,dubaayferi denizkızıceydayi fenerli alevi falan,,bizde çay demleyip keyiflice sohbetlerinizi okusak olmazmi..
hepimizin sonu hiç iyi değil 😁Geçmesi için telefon lazım 😂😂😂
cansın isa abiElime para geçince Sadece bayanlara özel dağıtım yapacağım..kadınlar bir cicektir ,,baharda çiçekler açsın,kuşlar otsun
acaba neden 😁La ben telefonu niye sattım mdzşdöfkdg
Maşallah abimeHatun senden bı ricam var giz..dss
Sadece bayanlara özel konu açsan,,cagirsan sessiz takılan bayanları,,dubaayferi denizkızıceydayi fenerli alevi,yirticikus,disikartal ı falan,,bizde çay demleyip keyiflice sohbetlerinizi okusak olmazmi..
Yav hep bu hataya dusuyorum yok kırmızıya kasa bastım siyah grlsw olurdu da yeşil geldi dert oldu tüm forum toplanıp bana Bi iPhone 16 pro max alalım yaacaba neden 😁
Bizde batmış durumdayIzYav hep bu hataya dusuyorum yok kırmızıya kasa bastım siyah grlsw olurdu da yeşil geldi dert oldu tüm forum toplanıp bana Bi iPhone 16 pro max alalım ya
3 aylık kiram birikti bitiklerdeyizBizde batmış durumdayIz
Yemin etİzmir de olan varsa içkiler benden bu gece
He valla 😄Yemin et