Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Babanızın Tarlasını Basın Vol 7 | Cagliari - Juventus

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.08

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
bu tarz başlıkların azalması dileğiyle, saygılar.. ama başkanım bu konuyla ilgili size daha önce de fikrimi söyledim, değerlendilecek demiştiniz.

ama sanırım sizin için bir sorun teşkil etmiyor bu tarz söylemler, yapacak bişey yok başkanımç

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Tamamda millete kendinizi damdan atın dese millet atlayacakmı aynı şey, az bucuk aklı olan bir insan o lafla gaza gelmez
Maalesef evet şurada bi dünya adam kandırırsın iki sözle görmüyor musun bi bonus oluyor 40 kere soruyorlar şunu nasıl yapıyoruz diye bilmeyen anlamayan çok sahte linklere gelip şikayet açan çok instada dolandırıcılara baksana deli gibi adam kandırıyorlar o yüzden iki lafa kazanma duygusuna kanacak adam çok tarla ev baş denir şakasına o ayrı ama sonraki yorumlara bak deli gibi savunuyor maçı kesin gelecek ihtimal yok %100 eminim kesin olur hiç kaçışı yok diye 50 kere yazmış sence kaç kişi bunu görüp kanar

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Ya kim olursa olsun böyle insanlara ayar oluyorum arkadaşım tahminin varsa paylaşır geçersin milleti yönlendirmeye ne çalışıyorsun al gör kaç dakika gol olmamış kim nerden bilebilir maçta neler döneceğini
Kardeşim peder sabahtan beri 6 defa aradı açamadım. Ne yapacaz şimdi

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
366
83
Çoluk çocuğun laflarina kanan enayi çoktur.suc paylasanda değil paylasima inananlarda.sülün osmanın dediği gibi.
Ben beni dolandırmak istemeyen kimseyi dolandirmadim.

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,706
4,594
113
Bir GS li olarak fenere 5k badacaktim NBA de kayıp yasamasaydim. Gönül Cimbom yensin istiyor. Evimizdeyiz, 6 puan öndeyiz, rahatız vs. Gel gör ki çok kolay gol yiyoruz. Hemen her takımdan gol yiyoruz. GS yenerse lig biter. Beraberlik olursa yine sıkıntı. Fenerin yenmefini isteyecek spor camiasi. Çekişme basın, yayın alanındaki herkese para kazandırır.
Özet olarak 3 oranı var fenerin. Direk kazanır veya handikaplı kazanır deneyin.
GS olarak gol atsak da çabuk gol yiyoruz. Zaten moralimiz bozuk. Fener çıkışta ve akın akın kalemize gelecektir.
Not: yatırım tavsiyesi değildir. Basit bir analiz yaptım.
Bende zararda olmasam 40-45k civari basmayı düşünüyordum fenere şimdi 20k basacagım bana rahat alacak gibi geliyor

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113

Babamın Tarlasına Son Kez Bakmaya Geldim
Vol7 De Babamın Tarla Sizlere ömür

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113

Faga Dokunsalar Ağlayacak
Kimse Dokunamıyor Ona
Hergun Birer birer masadan eksiliyor Dostları
Yalnızlığını İçine Atmış Bekliyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,666
9,716
113
Hiç utanma da yok dün milleti patlatmış bir şey bildiği yok italya takımına 2 goal atar mı oynanır ligin amacı zaten az gol yemek birde paylaşım yapıyor babası olsam bir ton sopa çekerdim milletin hakkına girmek bu kadar kolay olmamalı