- 5,942
- 4,630
- 113
tamam başkanım ben gereksiz yorum yapıyorum. özür dilerim, ben forumun kullanıcılarını kötülüğünü isteyerek saçma sapan yorumlar yapıyorum, kusura bakmayındostum saçmalama gereksiz yorum yapıyorsun şuan
tamam başkanım ben gereksiz yorum yapıyorum. özür dilerim, ben forumun kullanıcılarını kötülüğünü isteyerek saçma sapan yorumlar yapıyorum, kusura bakmayındostum saçmalama gereksiz yorum yapıyorsun şuan
tarla basın demeyi gerçekmi anlıyorsun bu konuda etkileşim alsın ne var bundatamam başkanım ben gereksiz yorum yapıyorum. özür dilerim, ben forumun kullanıcılarını kötülüğünü isteyerek saçma sapan yorumlar yapıyorum, kusura bakmayın
tarlayı basını gerçek anlamıyorum, bu tarz başlıkların iyi niyetli olmadığını düşünüyorum sadece bu.tarla basın demeyi gerçekmi anlıyorsun bu konuda etkileşim alsın ne var bunda
Maalesef evet şurada bi dünya adam kandırırsın iki sözle görmüyor musun bi bonus oluyor 40 kere soruyorlar şunu nasıl yapıyoruz diye bilmeyen anlamayan çok sahte linklere gelip şikayet açan çok instada dolandırıcılara baksana deli gibi adam kandırıyorlar o yüzden iki lafa kazanma duygusuna kanacak adam çok tarla ev baş denir şakasına o ayrı ama sonraki yorumlara bak deli gibi savunuyor maçı kesin gelecek ihtimal yok %100 eminim kesin olur hiç kaçışı yok diye 50 kere yazmış sence kaç kişi bunu görüp kanarTamamda millete kendinizi damdan atın dese millet atlayacakmı aynı şey, az bucuk aklı olan bir insan o lafla gaza gelmez
Kardeşim peder sabahtan beri 6 defa aradı açamadım. Ne yapacaz şimdiYa kim olursa olsun böyle insanlara ayar oluyorum arkadaşım tahminin varsa paylaşır geçersin milleti yönlendirmeye ne çalışıyorsun al gör kaç dakika gol olmamış kim nerden bilebilir maçta neler döneceğini
Knka para işlerine seçil bakıyor ya ben alışverişi buğday karşılığı yapıyorumKardeşim peder sabahtan beri 6 defa aradı açamadım. Ne yapacaz şimdi
Bende zararda olmasam 40-45k civari basmayı düşünüyordum fenere şimdi 20k basacagım bana rahat alacak gibi geliyorBir GS li olarak fenere 5k badacaktim NBA de kayıp yasamasaydim. Gönül Cimbom yensin istiyor. Evimizdeyiz, 6 puan öndeyiz, rahatız vs. Gel gör ki çok kolay gol yiyoruz. Hemen her takımdan gol yiyoruz. GS yenerse lig biter. Beraberlik olursa yine sıkıntı. Fenerin yenmefini isteyecek spor camiasi. Çekişme basın, yayın alanındaki herkese para kazandırır.
Özet olarak 3 oranı var fenerin. Direk kazanır veya handikaplı kazanır deneyin.
GS olarak gol atsak da çabuk gol yiyoruz. Zaten moralimiz bozuk. Fener çıkışta ve akın akın kalemize gelecektir.
Not: yatırım tavsiyesi değildir. Basit bir analiz yaptım.
He knk aynen sensin
Babamın Tarlasına Son Kez Bakmaya Geldim
Vol7 De Babamın Tarla Sizlere ömür