http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti AzraeL / Haydi Alperen Sendeyiz Bu 🌙⏰💤

Kupon Miktarı
450
Kupon Oranı
1.00

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
5,797
113
Kaldı 4 asiste kalperen

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
5,797
113
@AllanSaintMaximin neden kaldırdın izledim ama sen 14 bin lira vuracak cesareti nerden buldun onu anlamadım replay sana aitse bol kazançlar 😁😁

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,364
22,230
113
@AllanSaintMaximin neden kaldırdın izledim ama sen 14 bin lira vuracak cesareti nerden buldun onu anlamadım replay sana aitse bol kazançlar 😁😁
Millet şimdi güncel sanar dm atar diye sildim 7 k basmıştim 14 değil herkesin dönem dönem şanslı olduğu anlar oluyor dost kimse aylar boyunca kayıp yaşamıyor şuan mesela senin için işler yolunda gidiyor olabilir ama bu her zaman kazanacagin anlamina gelmiyor tıpkı her zaman kaybedecegin anlamına gelmediği gibi

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,732
2,187
113
Millet şimdi güncel sanar dm atar diye sildim 7 k basmıştim 14 değil herkesin dönem dönem şanslı olduğu anlar oluyor dost kimse aylar boyunca kayıp yaşamıyor şuan mesela senin için işler yolunda gidiyor olabilir ama bu her zaman kazanacagin anlamina gelmiyor tıpkı her zaman kaybedecegin anlamına gelmediği gibi
bi taç fazla atsa 150k alıyomuşsun

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
5,797
113
Aynen haklısın çok iyi söyledin 👏
Tebrikler ben Azrail 😁😁😁

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,364
22,230
113
Kral ben 3 4 günde 150 k aldım ama en fazla 30 40 k gitti valla gerisini artık kendim ne yaptıysam yaptım anlamişko 😁
Kanka istersen 500 k kazan asıl kumarı bıraktığın zaman kazanirsin buna emin ol kumar oynadığın surece hiç bir zaman kazanamazsin sadece kazandığını zannedersin

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,588
5,797
113
Kanka istersen 500 k kazan asıl kumarı bıraktığın zaman kazanirsin buna emin ol kumar oynadığın surece hiç bir zaman kazanamazsin sadece kazandığını zannedersin
Neyse boşver konu uzamasın Cebrail ve mikail 😁